Akçaray bakal ditambahi menyang Kuruçeşme lan Rumah Sakit Şehir

garis trem akcaray bakal dibangun lan ditambahi menyang rumah sakit kutha
garis trem akcaray bakal dibangun lan ditambahi menyang rumah sakit kutha

Akçaray bakal ditambahi menyang Kuruçeşme lan Rumah Sakit Şehir; Garis trem dilanjut menyang Pantai Road bakal dileksanakake wiwit dina Senin. 2,2 kilometer anyar, ing ngendi karya rampung, numpak pertama Kocaeli Walikota Assoc. Dr. Tahir Büyükakın nindakake. Walikota Büyükakın, sing ndamel uji coba kapisan, ngumumake manawa garis-garis Kuruçeşme Pusat lan Kutha Pusat wis ana.

Garis pantai garis tram sing dilanjutake menyang distrik sekolah dening Metropolitan Municipality uga rampung. Walikota Metropolitan, Tahir Büyükakın, sing nganakake uji coba kanggo Pantai Road ing ngendi penerbangan bakal diwiwiti saka Senin, uga ngumumake target sing ana gandhengane karo sistem trem lan sistem rel. Kanthi garis Kuruçeşme lan Rumah Sakit Kota anyar, jumlah perjalanan sing saiki ana ewu 54 ewu ngluwihi 2025 ewu ing 100. Büyükakın, gedhong anyar lan stadion kanggo garis sing digawe ing studi panliten rute terus, ujar.

KOMUNITAS TRANSPORT DIPANGGO

Sekolah ing wilayah tram nunggang nyoba pisanan Ketua Umum Partai AK, Mehmet Ellibeş Büyakakın'a, Ketua Provinsi MHP Aydin Celebrity, Sekretaris Metropolitan Balamir Gundogdu, Wakil Sekretaris Jenderal, kepala jabatan lan pejabat kotamadya gabung. Vatakının cara nggunakake tram kasebut menyang presiden sing banjur nuli numpak Büyükakın, banjur nggawe statement ing Pantai Road mandeg. Sistem ril menehi keselesaan transportasi serius ing kutha sing ujar Büyükakın, warga kasebut milih lan seneng sistem rel, ujarnya.

SIFAT LAN KIRI DIPIMPULAN

Pandu uji coba pertama baris anyar sing diwiwiti saka Kampus Pelatihan Sekapark. Warga Kota Kocaeli Metropolitan Tahir Büyükakın lenggah ing jabatan Vatman, Ketua Pimpinan Provinsi Kocaeli Mehmet Ellibeş, Ketua Provinsi MHP Kocaeli Aydin Unlu, Sekretaris Jenderal Balamir Gundogdu, Wakil Sekretaris Jenderal Hasan Aydinlik, Mustafa Altay, Dogan Erol, kepala jabatan lan manajer cabang gabung. .

23 MILLION TRANSPORTED PASSENGER

Presiden Tahir Büyükakın sing nuli nyoba ing sidang anyar ing garis anyar, banjur nggawe statement menyang anggota pers. Walikota Büyükakın, "Tram nggawa kenyamanan ing Kocaeli kanthi transportasi umum. Trem minangka cara transportasi sing aman, aman lan cepet. Wargane nampani layanan iki kanthi positif. 2017 Wiwit wulan Agustus, kita wis nggawa 23 yuta penumpang. Saben dina nggawe ekspedisi 350 rata-rata. Wektu iki kita nggawa penumpang 53 ewu. Tambah iki nuduhake manawa transportasi ril kudu ditambah. Ulaşım

TENDER UNTUK FOUNDATION DI 2020

Walikota Büyükakın nyatakake pentinge garis anyar; "Dina iki kita nguji garis anyar kanggo Kampus Latihan Sekerpark lan Jalan Pantai. Garis iki bakal langsung nyabrang dalan menyang Kuruçeşme. Tim kita mulai kerja kanggo garis iki. Tujuan kita yaiku miwiti pambangunan garis Kuruçeşme ing taun 2020. Target liyane yaiku garis sing tekan Rumah Sakit Kota saka daerah Stasiun Bas. Penting. Kita kudu ngrampungake garis kasebut kanthi cepet. Ewonan 50 ewu dikunjungi rumah sakit yen Rumah Sakit Kota rampung. Sampeyan ora bisa nemu Kapadhetan kasebut kanthi transportasi umum. Pramila kita pengin ngrampungake karya lan tender supaya cepet-cepet nggawe garis kasebut ”.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar