Acreditasi sertifikasi Kendaraan Railway menyang Türk Loydu

akreditasi akreditasi mobil turk fidduna
akreditasi akreditasi mobil turk fidduna

Acreditasi sertifikasi Kendaraan Railway menyang Türk Loydu; Layanan penilaian konsisten Türk Loydu kanggo kendharaan sepur iki kalebu ing akreditasi akreditasi standar standar TS EN ISO / IEC 17065 dening TÜRKAK.

Pernyataan Türk Loydu'nun nggawe pernyataan ing ngisor iki: Türk Loydu; Ing Badan Badan sing diresmik, kanggo nindakake pambiji, nglaporake lan sertifikasi kendharaan sepur miturut kualifikasi nasional.

15 Kanthi nduwure skop akreditasi sertifikasi produk ing Oktober 2019, bisa menehi layanan penilaian konsisten dening Türk Loydu miturut UTP minangka alternatif kanggo 'TSI' sing dadi dhasar proses persetujuan kanggo kabeh kendharaan sepur sing ana.

Skop sertifikasi kita kaya ing ngisor iki

1.Sertifikasi kendaraan lokomotif lan penumpang (UTP LOC & PAS)
2.Sertifikasi kareta barang (UTP WAG)
3.Sertifikasi Aksesibilitas kanggo Wong sing ora duwe kabisan lan Watesan Mobilitas (UTP PRM)
4.Sertifikasi Bising kanggo Subsystem Railway (UTP NOI)

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar