Turki Re International Maritime Organisasi Anggota Dewan

anggota dewan Turkey saka Maritime Organisasi International maneh
anggota dewan Turkey saka Maritime Organisasi International maneh

Turki Re International Maritime Organisasi Anggota Dewan; Transport lan Mentri Infrastructure Mehmet Cahit Turhan, Turki, Maritime Organisasi International (IMO), anggota PBB kanggo periode 2020-2021 kacarita yen re-kapilih.

Turhan, ujar manawa ana ujar, IMO minangka organisasi khusus PBB ing bidang maritim, kanggo nambah keamanan maritim, kanggo njamin keamanan segara lan nglakoni kegiatan intensif kanggo nyegah polusi laut sing kena pengaruh, ujare.

Nyatakake yen Turki Turhan aktif melu ing karya saka IMO, kang diwiwiti ana, November 25 Majelis Umum ing IMO anggota ing pemilu dewan, dianakaké ing London wingi nyatet sing ibukutha Inggris.

Mentri Turhan, Turkey kang 1999 ing teken manungsa waé kanggo calon kapilih dadi adoh anggota Pêntil ing Dhéwan, "Negara kita iki maneh kapilih kanggo PBB anggota IMO 2020-2021 wektu. Minangka anggota dewan, kita bakal terus menehi kontribusi kanggo ningkatake keamanan lan keamanan maritim lan perlindungan lingkungan lan Bulundu

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar