Ankara Metro bakal nyepetake ing 2020

metro ankara uga bakal nyepetake
metro ankara uga bakal nyepetake

Ankara Metro bakal nyepetake ing 2020; Menjawab pitakon asring babagan transportasi umum ing Ankara, Direktorat Umum EGO mangsuli pitakon ardından Kepiye jadwal garis garis Koru metro diatur? ". Titik sing luar biasa kanggo nanggepi yaiku sinyal signaling ing sepur terus lan rampung 2020 ing wulan musim panas ditujokake. Tanggepan EGO kalebu ing ngisor iki:

WAKTU ING MINIT 4 MORNING

Miturut Murat Yılmaz saka Hürriyet; "Garis Operasi Ankara Metro OSB / Törekent-Koru dilayani nganggo set kereta 07.00 lan interval layanan 09.30 menit ing wayah esuk lan sore (16.00-20.00 lan 40-4). Interval layanan sing ditemtokake cocog karo kasus kegagalan utawa kegagalan.

Jumlah penumpang ing Fasilitas Metro Ankara dipantau saben dina lan bisa dideleng yen jumlah sepur bisa ngetrapake tuntutan perjalanan. Kajaba iku, pangaturan sing dibutuhake bakal ditindakake ing jumlah sepur miturut jumlah sing diarani penumpang.

LELAKON KANGGO DIBUAT dening MANUAL

Nanging, amarga ana macem-macem kesalahan, sepur-sepur kita bakal ninggalake mode otomatis lan mulane kudu pindhah ing mode manual. Iki bisa nyebabake penundaan layanan. Yen gagal, sepur sepur sing ana ing jalur tunggu dilebokake menyang layanan supaya bisa ngungunake keluhan penumpang lan penundaan layanan. Kajaba iku, sawetara masalah bakal ngilangi langsung sawise sistem signaling sing ditindakake dening perusahaan kontraktor sing gegandhengan karo kontrol Direktorat Umum Infrastruktur Investasi saka Kementerian transportasi lan Infrastruktur. Menehi tandha wis samesthine bakal rampung ing musim panas 2020. "

PEMBANGUNAN AKU KANGGO

Sawise rampung karya signaling, pejabat kotamadya metropolitan nyatakake yen interval perjalanan ing subway bakal diatur kanthi tingkat 2 saben menit, lan kacepetan maksimal 72 kilometer bisa ditambah menyang 80 kilometer. Pejabat menehi Hürriyet Ankara informasi ing ngisor iki: Ya Yen karya signaling wis rampung, kendaraan Metro bakal dicegah saka rem darurat. Sepur bakal dicegah ngalih saka mode manual kanthi manual. Program 2 bakal ngidini sampeyan nggawe jadwal penerbangan sing asring sawetara menit. Kacepetan maksimal saka kilometer 72 / kacepetan bisa ditambah menyang 80 kilometer / kecepatan. Hız

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar