Pratelan Kacilakaan Sepur Kacepetan Tinggi Ankara Ditampa

Indikasi kecelakaan sepur cepet ankara ditampa
Indikasi kecelakaan sepur cepet ankara ditampa

Pratelan Kacilakaan Sepur Kacepetan Tinggi Ankara Ditampa; Sepur Cepet (YHT) ing Ankara, kendhali sepur dalan sing kedadeyan amarga tabrakan sedane wong 9, wong 107 cilaka ing kacilakan sing disiapake dening dakwaan ditampa dening pengadilan.

13 ing Ankara 2018 Desember 3 9 wong tiwas lan wong 107 tiwas ing kacilakan sing kedadeyan minangka akibat saka tabrakan sepur kanthi kacepetan dhuwur ing ril Ankara-Konya nalika mlebu kreta Pandhuan menyang stasiun Marşandiz. Kantor Penuntut Umum Ankara ngluncurake penyelidikan babagan kacilakan kasebut lan ngrampungake dakwaan marang tersangka 10. Ankara 30. Dakwaan sing dikirim menyang Pengadilan Assize ditampa dening pengadilan. Tanggal nyoba bakal diumumake ing dina-dina sing bakal teka.

Para tersangka dijaluk dihukum 2 taun nganti 15 taun penjara amarga paten pinaten lan cedera luwih saka siji wong.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sal 19

Kabar Pengadaan: Komunikasi, Elektronik, Teknologi Komunikasi Dianggo

November 19 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 19

Notice Pengadaan: Bahan bakar bakal dibeli

November 19 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar