Peta Metro Ankaray lan Sistem Rail Ankara

Stasiun Metro Ankara
Stasiun Metro Ankara

Ankaray Metro Rail System Map lan Ankaray: layanan transportasi umum ing Ankara, ibu kutha Turki, kang Direktorat Ankara Metropolitan Municipality Umum Aku jaringan transportasi ril. Jaringan transportasi rel Ankara sing ana kalebu sistem rel ringan, subway, ropeway lan sistem suburban, lan kendaraan transportasi umum sing dioperasekake EGO dumadi saka papat bagean:

  1. Ankaray kanthi jeneng Sewing House - ASTI "Sistem alur cahaya sing dibukak ing Agustus 30,
  2. Kanthi jeneng Ankara Metro Red Crescent - Batıkent Desember 28 sistem karpet abot ing operasi ing 1997.
  3. 12 ing Februari 2014 Batıkent - OSB-Törekent line lan sasi sabanjuré;
  4. 13 ing Maret 2014 Red Crescent - Preserve line wis dibukak kanggo layanan. Ana total stasiun 45 antara Kizilay sing dadi stasiun transfer antara sistem metro Ankaray lan Ankara.

Ankaray 8,527 km. Ankara Subway M1 16,661 km. + M2 16,590 km + M3 15,360 km panjang sistem transportasi papat iki, total 55,140 km. dawa.

Ing Ankara Metro, jalur Keçiören isih dibangun. Kajaba iku, konstruksi garis anyar wis direncanakake antara Bandara Esenboğa lan Kızılay.

Sistem Transportasi Rail Ringan ANKARAY

Sistem rel lampu wiwitan Ankara, konstruksi kang diwiwiti ing April 7, rampung ing 1992 Agustus 30.

ankaray stasiun ankara
ankaray stasiun ankara

Stasiun Ankaray

  1. Dressmaker
  2. Kaslametan (transfer: Sincan-Kayaş Commuter Train Line)
  3. College
  4. Red Crescent (transfer: M1, M2)
  5. Demirtepe
  6. Maltepe
  7. Anadolu
  8. Besevler
  9. Bahçelievler
  10. Emek
  11. Asti
  12. Söğütözü (Under Construction)

BATIKENT METRO

Konstruksi sepur pisanan Ankara wiwit Maret 29. Jalur metro 1993 dumunung ing rute Kızılay Batıkent rampung ing Desember 28 lan dibukak kanggo layanan.

m1 lan stasiun metro
m1 lan stasiun metro

Batıkent Metro Stations

  1. Red Crescent (transfer: Ankaray)
  2. Sanitasi (transfer: Jalur Kereta Sincan-Kayas Commuter)
  3. bangsa
  4. Pusat Budaya Atatürk
  5. Akköprü
  6. ivedik
  7. Yenimahalle (Transfer: Yenimahalle-Şentepe Cable Car Line)
  8. Demetevler
  9. rumah sakit
  10. Macunköy
  11. Ostim
  12. Batikent

ÇAYYOLU METRO

Pembangunan jalur metro ing rute Kizilay Koru diwiwiti ing 27 September 2002. Tamamlayamayın Ankara Metropolitan Municipality, construction saka Republik Turki Transportasi, Kelautan lan Komunikasi Ministry njupuk liwat lan rampung ing Maret 13 2014.

m2 kizilay cayyolu metro baris
m2 kizilay cayyolu metro baris

Stasiun Metro Cayyolu

  1. Red Crescent (transfer: Ankaray)
  2. Necatibey
  3. Perpustakaan Nasional
  4. Sogutozu (Transfer: Ankaray)
  5. MTA
  6. Universitas Teknik Wétan Tengah
  7. Bilkent
  8. Departemen Pertanian / Dewan Negara
  9. Beytepe
  10. Umitkoy
  11. Çayyolu
  12. Grove

TREKENT METRO

Pembangunan jalur subway ing rute Batikent-OSB-Törekent diwiwiti ing 19 Februari 2001. Tamamlayamayın Ankara Metropolitan Municipality, construction saka Republik Turki Transportasi, Kelautan lan Komunikasi Ministry njupuk liwat lan rampung ing Februari 12 2014.

ankara m3 stasiun sepur
ankara m3 stasiun sepur

Torekent Metro Stations

  1. Batikent
  2. West Centre
  3. Mesa
  4. botani
  5. Istanbul Road
  6. Eryaman 1-2
  7. Eryaman 5
  8. Negara Mah.
  9. Wonderland
  10. Fatih
  11. GOP
  12. OSB Torekent

KEÇİÖREN METRO

Pembangunan jalur metro ing rute Red Crescent Casino diwiwiti ing 15 Juli 2003. Tamamlayamayın Ankara Metropolitan Municipality, construction saka Republik Turki Transportasi, Kelautan lan Komunikasi Mentri wis dijupuk saka.

ankara m4 stasiun metro kecioren
ankara m4 stasiun metro kecioren

Stasiun Subway Kecioren

  1. Red Crescent (transfer: Ankaray, M1, M2)
  2. pengadilan
  3. Gar
  4. TSS
  5. ASKİ
  6. Dışkapı
  7. Meteorology
  8. kotamadya
  9. Mecidiye
  10. wellhead
  11. Dutluk
  12. casino

METRO LINE IN CONSTRUCTION CONTINUING

ESENBOGA METRO

Iki dirancang kanggo dibangun antara Bandara Kızılay lan Esenboğa. Metro punika. Konstruksi Transportation Republik Turki, bakal digawa metu dening Mentri Kelautan lan Komunikasi. Dalan total metro yaiku 5 km. Jarak rata-rata antarane stasiun kasebut yaiku 25,366 km. Stasiun 1,708 direncanakake dadi:

Esenboga Metro Stations

  1. Medic
  2. Youth Park
  3. Hacı Bayram
  4. Aktas
  5. Gülveren
  6. Camping
  7. Ulubey
  8. Solfasol
  9. Ankara Utara
  10. Pursaklar-1
  11. Pursaklar-2
  12. palace
  13. otonomi
  14. Wilayah Pameran
  15. Bandara Esenboğa

ANKARA RAILWAY SYSTEM LINES MAP

PETA SISTEM RAILING IN ANKARA

Interaktif Ankara Railway lan Peta Peta

Yenimahalle Şentepe Cable Car Line

Tender kanggo sistem ropeway antara Yenimahalle - Şentepe digawe tanggal 13.02.2012 lan sesuai karo keputusan 172 Dewan Perwakilan Metropolitan Ankara lan rute lan sistem diklarifikasi minangka akibat saka negosiasi teknis. Kontrak iki ditandatangani karo perusahaan kontraktor ing tanggal 15.08.2012 lan pambangunan garis sing dimulai ing 26.03.2013.

  • Yenimahalle Şentepe Cable Car System Kapasitas umum wong / jam 2400 direncanakake. Stasiun metro Yenimahalle wiwit saka garis lan pusat Şentepe nyedhiyakake transportasi saka udara.
  • Panjang sistem ropeway ngendi kabin 4 karo 106 mandheg antarane Yenimahalle lan Şentepe bakal pindhah bebarengan yaiku 3257 m.
  • Saben kabin entuk stasiun ing 15 detik, lan menit ing 13.5 ing 200 meter lan jarak kira-kira 3257 meter ngluwihi ing menit XNUMX.
  • Sistem ropeway sing nyambung stasiun metro Yenimahalle lan pusat Şentepe ngeterake penerbangan metro menyang Şentepe ing wektu sing cetha tanpa nunggu.
  • Ing Ankara, sistem ropeway sing nyinkronake sinkron karo métro ora nglebokaké beban tambahan ing dalan kanthi mbantu ngatasi lalu lintas.
  • Gampang digunakake dening wong cacat, wong tuwa, bocah lan wong.
yenimahalle sentepe kabel mobil baris
yenimahalle sentepe kabel mobil baris

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sat 23

RayHaber8. Ulerane!

November 23
nglumpukake: RayHaber
+ 90 232 7000729
Pt 25

Minyak Tender: Minyak Bahan Bakar 145.000 LTD bakal Tuku Muli

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 26

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar