Jadwal Bayaran ANTBIS lan Transaksi Anggota

tarif stasiun antagonis lan transaksi anggota
tarif stasiun antagonis lan transaksi anggota

Jadwal Yuran Stasiun ANTBİS lan Transaksi Anggota: Munisipalitas Metropolitan Antalya, kanggo promosi panggunaan sepeda motor minangka sarana transportasi saliyane tujuan rekreasi lan olahraga; ANTBIS tujuane kanggo nggedhekake Bisiklet Smart Bike Sharing System ing saindenging Antalya, saéngga nyedhiyakake transportasi sehat lan lingkungan kanggo kabeh penyayang sepeda.

Kanthi Sistem Sharing Bike Smart, para penyayang mancal ora kudu nggawa sepedha, bakal bisa nyewa sepeda-sepeda saka stasiun ANBİS lan mlebu menyang stasiun ANTBİS.

Apa Sistem Bike Smart?

Iku sistem enggo bareng sepeda sustainable sing dadi sarana transportasi kanggo para penyayang sepeda ing akeh metropolisis, ngilangi kabutuhan nggawa sepeda nganggo dhukungan karo database teknologi lan bisa digabung menyang jaringan transportasi ing kutha kasebut.

Tujuan saka sistem iki yaiku supaya jarak 3 - 5 km jarak dawa bisa didorong tanpa kudu nyetir kendaraan bermotor. Kanthi cara iki, beban kanggo transportasi umum lan dampak gas omah kaca sing mbebayani bakal suda lan masyarakat bakal duwe kesempatan kanggo nggunakake cara transportasi sing luwih sehat lan ramah lingkungan.

Jadwal Bayaran ANTBIS

Taun 2017
Ragad Ngalangi Kertu Kredit £ 24
Ragad Kertu Pelanggan £ 5
Fees Dianggo saben Jam
1 Watches £ 1.5
2 Watches £ 2.5
Kanggo Saben Jam Tambahan £ 2

Kepiye Langganan menyang Sistem Bicycle Smart ANTBIS?

Sampeyan bisa nggawe transaksi keanggotaan saka Pusat Pelanggan ANTBİS sing ana ing jejere Stasiun Metropolitan ANTBİS.

Sampeyan kudu wis tekan umur 18 dadi anggota sistem sewa sewa.

Sampeyan kudu duwe kertu identitas karo sampeyan nalika nglamar kertu anggota.

Rega kertu anggota yaiku 5 TL. Sampeyan bisa ngunggah menyang kertu saka titik anggota.

Cara Tuku Sepeda saka Stasiun ANTBIS

1. Kanthi aplikasi ponsel; Sampeyan bisa dadi anggota kanthi aplikasi ANTBIS, sampeyan bisa ngunggah imbangan menyang akun lan sampeyan bisa nyewa nganggo sandhi sing bakal sampeyan entuk saka menu sandhi sing digunakake.

Kanggo ngeterake mancal sampeyan; Pencet Ketik tombol tombol ing jejere mancal. Ketik sandhi kaping pindho banjur pencet maneh. Sampeyan bisa njupuk mancal kanthi sworo seru swara

2. Kanthi Kertas Langganan; Taman Karaalioğlu sampeyan bisa mbusak kertu saka inisiatif Antbis Subscriber Center lan sampeyan bisa nyewa kanthi ngisi kredit. (PERKEMBANGAN KIOSK DIPANGGO DIPENGAN KANGSA SUBSCRIBER)

Kanggo ngeterake mancal sampeyan; Geser kertu sampeyan ing layar tombol ing jejere mancal. Ketik sandhi banjur pencet Ketik. Sampeyan bisa njupuk mancal kanthi sworo seru swara.

3. Kanthi Kertu Kredit; 24 TL bakal diblokir saka kertu sampeyan saben sepeda nalika nyewa kertu kredit nganggo piranti kios. Yen ngirim lan nggunakake mancal, sampeyan bakal dikenani jumlah sing cocog karo jam sing digunakake ing jumlah sing diblokir lan jumlah sing isih bakal diluncurake ing kertu sampeyan ing 23.30 ing wengi iki. Amarga sistem operasi bank-bank, periode pamblokiran beda-beda ing antarane 1 lan 30.

Kanggo ngeterake mancal sampeyan; Pencet Ketik tombol tombol ing jejere mancal. Ketik sandhi sewa saka Antbis banjur pencet Ketik maneh. Sampeyan bisa njupuk mancal kanthi sworo seru swara.

4. Kent nganggo kertu; Sampeyan bisa nggawe akun keanggotaan Antbis saka menu sewa sepeda kanthi kertu kutha 18 sing ditetepake ing jeneng sampeyan. Sampeyan bisa mindhah imbangan ing kertu kutha menyang akun antimon sampeyan lan nyewa tembung kunci sing digunakake.

Unggah Kredit

Kanthi aplikasi seluler 1-ANTBIS

Klik ing menu Anggota lan mlebu. (Yen sampeyan ora eling rincian sampeyan, klik tombol aku lali opsi sandi. Login sampeyan bakal dikirim liwat SMS)
Sampeyan bisa ngunggah gampang saka menu Kertu Kredit - Muat Kredit.

Saka 2-Kiosk

Klik ing menu Instal Kredit banjur pilih anggota langganan.
Geser kertu banjur ucapake terus lan sandhi sandhi kertu banjur tutul maneh.
Sawise sampeyan mriksa informasi akun, sampeyan bisa ngunggah maneh saka menu kredit Upload.

Stasiun Bicycle Pintar ANTBIS

Sistem ANTBIS Smart Bike saiki saiki digunakake ing enem stasiun.

  1. Boğaçayı Station (ngelawan Akdeniz Blv. Erdoğan Residences)
  2. Konyaaltı Square Station (ngelawan Akdeniz Blv. Hilmi Kokoreç)
  3. Stasiun Olbia (Dumlupinar Blv. Olbia Square Area)
  4. Stasiun Varian (Pintu Pantai Pantai Konyaalti Beach Start)
  5. Stasiun Taman Atatürk (Konyaaltı Cad. Sabanjure kanggo Taman Atatürk)
  6. Stasiun Jalan Raya (Milli Egemenlik Cad. Pintu Jalanan sing ditutup - ing ngarep Bank Halk)
  7. Stasiun Işıklar (Genclik Mah. Fevzi Cakmak Street Karaalioglu Park Entrance)
  8. Sampi Interchange Station (Metin Kasapoğlu Cad. Beytaş Sit. Ngarep blok ABC)
  9. Stasiun Taman Düden (Çağlayan Mah. Papan perlindungan Blv. Düden Park Entrance - Ing ngarep Kantor Bomba)

Peta ANTBIS

Kanggo ngakses peta ANTBIS kene Klik kene!

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sal 19

Kabar Pengadaan: Pengadaan Sistem Otomatis Kimpalan Robotik Bogie Chassis

November 19 @ 14: 30 - 15: 30
nglumpukake: TÜVASAŞ
0264 275 16 60
tsar 20

Kabar Tender: Salmak Zonguldak Line Open Channel lan Saluran Sabuk

November 20 @ 10: 30 - 11: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar