Anané ing akèh negara ing donya Laku Wiwit ing Turki!

aplikasi sing ora donya ing akèh negara sing diwiwiti turkiyede
aplikasi sing ora donya ing akèh negara sing diwiwiti turkiyede

aplikasi sing ora akèh negara ing donya wiwit ing Turki! Kajaba kanggo penumpang kanthi mobilitas winates ing bandara kita; prioritas penerbangan bakal diwenehake kanggo bayi, penumpang ngandhut lan lara sing mbutuhake akses luwih cepet!

Direktorat Jenderal Penguasaan Bandara Negara (DHMİ) lan Ketua Direksi Hüseyin Keskin ing akun Twitter yaiku:

aplikasi sing ora akèh negara ing donya wiwit ing Turki!

Kajaba kanggo penumpang kanthi mobilitas winates ing bandara kita; prioritas penerbangan bakal diwenehake kanggo bayi, penumpang ngandhut lan lara sing mbutuhake akses luwih cepet!

Kaya sing dingerteni, penumpang cacat lan penangguhan mobilitas: dalan trek, kursi tunggu, loket mlebu, counter pass, parkir cacat, kursi roda, payphone lan fasilitas sing padha diwenehake.

Sijil Bandara gratis kanthi Rintangan ing Bandara 38 lan sertifikat Akses ing Bandara 18.

Pakaryan isih ditindakake ing konteks iki ing bandara liyane.

Tender Kréta Saiki

Pt 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar