TÜVASAŞ ditunjuk dadi Asisten Manajer Umum

asisten manajer tuvasas digawa menyang tumpeng
asisten manajer tuvasas digawa menyang tumpeng

Turkey Wagon Industry Inc. (TÜVASAŞ) diangkat dadi Wakil Manager Ali Kozallık.

TÜVASAŞ ujar manawa ana pratelan, janjian anyar digawe ing institusi kasebut, sadurunge Kepala Departemen Keuangan Keuangan Kozalık'ın, ujar manawa posisi asisten manajer umum sing tanggung jawab kanggo urusan administratif.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sat 23

RayHaber8. Ulerane!

November 23
nglumpukake: RayHaber
+ 90 232 7000729
Pt 25

Minyak Tender: Minyak Bahan Bakar 145.000 LTD bakal Tuku Muli

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 26

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar