AtlasJet Pungkasan mandheg Penerbangan

atlasjet mandegake penerbangan sauntara
atlasjet mandegake penerbangan sauntara

Penerbangan AtlasJet mandheg; Atlasjet Aviation Inc., 21 ora bakal mabur nganti Desember. Tiket sing didol bakal diumumake babagan ngasilake lan ganti.

Ing pratelan sing digawe ing situs web perusahaan kasebut, "Para penumpang ingkang kinurmatan, maskapai penerbangan kita wis mlebu proses penyusunan maneh kanggo menehi sampeyan pengalaman penerbangan sing beda. 26 November 2019 Ing wulan Desember 21, operasi kita sementara dilereni.

Ing proses iki, kita bakal nggawe panentu sing dibutuhake babagan tiket sing dituku para penumpang sing ora bisa dirating nganti 15 Desember 2019.

Transaksi sing bakal ditrapake babagan balik lan ngganti panjaluk para penumpang sing dikasihi bakal diumumake ing situs web ing tanggal 16 2019.

Sampeyan bisa nerusake pitakon lan panjaluk menyang callcenter@atlasglb.com kanthi nomer PNR.

Penjualan tiket liwat situs web lan saluran sales liyane bakal ditutup nganti 16 Desember 2019.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar