Tube Railway Bosphorus lan Gebze Halkalı Babagan Garis Suburban

Ngapikake alur sempit saluran sepur lan garis pinggiran pinggiran ngandhut
Ngapikake alur sempit saluran sepur lan garis pinggiran pinggiran ngandhut

Tube Railway Bosphorus lan Gebze Halkalı Ngapikake Langka Suburban; Dumunung ing sisih Eropa Halkalı kanggo nyambung kabupaten Gebze ing sisih Asia kanthi sistem sepur pinggiran kutha tanpa wates, modern lan dhuwur; Ngapikake sistem rel pinggiran kutha ing Istanbul lan mbangun Tube Bosphorus Tube. Yaiku kasusilan saka telung bagean;

1. Konstruksi trowongan pendekatan, telung ngisor lemah lan loro stasiun ndhuwur ndhuwur karo terowong 1387 meter ing ngisor Bosporus.

2. Kasedhiya Gebze-Halkalı Sistem sepur pinggiran kutha 63 km ing antarane telung garis ing tingkat kanthi nganyarke lan ningkatake sistem elektromekanika sing anyar.

19,2 km baris kasebut ing Eropa, 43,8 km dumunung ing Asia.

3. Produksi 440 kendharaan sepur.

Gebze-Halkalı Tujuan paling penting ing proyek kasebut

● pule solusi jangka panjang kanggo masalah transportasi Istanbul,

●( ngilangi masalah operasional saka garis pinggiran kutha sing ana,

● (sambung) bawahan bawana Asia-Eropa kanthi sistem sepur sing ora diganggu ing njero segara,

● • Istanbul modern, aman, kepenak, awet lan sistem ril sepur,

●( Ngurangi kaping perjalanan lan menehi perjalanan sing luwih kepenak kanggo penumpang komuter sing akeh,

● Kurangi polusi udara sing disebabake dening gas-gas exhaust saka kendaraan bermotor lan nambah kualitas udara Istanbul,

●( Kanggo menehi kontribusi kanggo njaga lingkungan sejarah lan budaya kanthi nyuda jumlah kendharaan ing pusat sejarah Istanbul,

●( Nyedhiyakake akses sing gampang, trep lan cepet ing pusat bisnis lan budaya, bakal beda-beda titik ing kutha sing beda-beda, lan nambah semangat kanggo ekonomi ekonomi kutha,

●( Alih mbukak lalu lintas ing jembatan Bosphorus sing ana,

●( Sing paling penting, transportasi umum kapasitas dhuwur ing antarane Asia lan Eropa bakal diwenehake kanthi nyambungake Asia lan Eropa kanthi alur.

Proyek Marmaray

Proyek Marmaray; Iki minangka proyek sing dibangun ing rute 13,6 km ing antarane Ayrılıkçeşme ing sisih Asia lan Kazlıçeşme ing sisih Eropa. Bakal nyedhiyakake transportasi ril sing ora diganggu saka Beijing menyang London kanthi nggabungake sistem rel pinggiran kutha ing sisih Asia lan Eropa ing dasar Bosphorus. Marmaray Project Republik Turki nganggo Agensi Japanese International Cooperation (JICA) ing Official Pembangunan (Oda) silihan mlebu ing framework saka silihan sarujuk digawe wis mbiayai ing orane katrangan.

Spesifikasi Teknikal Proyek Marmaray

Marmaray dawane dawane 13,6 km kanthi trowongan ngebur ing ngisor kutha ing sisih liya Eropa lan Asia. (rong garis 12,2km) 19,2m ing tenggorokan kanthi torowongan dawa. dawane, maksimal 1.387m saka lumahing banyu. de-rin, 60m. dhuwur lan 8,6m. 15,3 ing bentuk garis 1 lan 1.

Gebze-Halkalı Ngapikake Lemak Suburban: Sistem Konstruksi, Sistem Listrik lan Mesin

Bagian kapindho proyek kasebut, 63 an-long anl Suburban Improvement "dibiayai kanthi bagean saka Bank Pelaburan Eropa (EIB) lan sebagian saka Dewan Pembangunan Eropa Eropah (AKKB).

Proyek ing pitakonan; karya line, sistem sinyal, stasiun lemah, operasi, pusat kontrol lan sistem pasokan listrik, kalebu infrastruktur lan kalebu kabeh karya elektromekanika.

●( Garis pinggiran kutha sing ana (rong jalur) wis apik lan diowahi dadi garis subway sing dangkal, nambah nomer garis menyang 3.

●( Total stasiun 36 ing rute sing dianyarake dadi stasiun modern lan stasiun anyar 2 dibangun.

●( 3.apa bakal digunakake dening kareta intercity lan sepur penumpang.

●( 18 menit antarane Kazlıçeşme-Söğütlüçeşme lan operasi suburban, Gebze Halkalı antarane 105 menit.

Gebze-Halkalı Garis Saiki Langka Suburban

● Wheel line kereta api interaksi T20, salah sawijining garis sing direncanakake bakal dibangun minangka garis 3 ing rute 3 km ing antarane stasiun sepur Gebze lan Pendik, Gebze lan Pendik, lan proses elektrifikasi lan signaling ing bagean iki rampung lan dilaksanakake ing 25 Juli 2014 karo Projek Ankara-Istanbul YHT. . Kanthi rong garis liyane ing wilayah kasebut, stasiun komuter 10 rampung.

●( Elektrik lan menehi tandha saka sistem pinggiran kutha sing kalebu stasiun 1 km lan stasiun 13,6 ing bagean BC5 saka Marmaray Project antarane Ayrılıkçeşme lan Kazlıçeşme wis rampung lan ditugasake ing 2013.

Pabrik Kendaraan Railway

440 potongan (34 Piece 10 Vehicle Train seri lan 20

Nomer seri Sepur Kendaraan 5) Kendaraan Railway;

● rancang, Pabrik lan pangiriman,

●( Kabeh tes sing dibutuhake kanggo mbuktekake manawa bahan, fasilitas lan tenaga kerja digunakake kanggo syarat kontrak,

●( Pelatihan personel,

●UPU Komisi karya,

● tes pre-finishing lan postingan akhir,

● • Bekalan kabeh alat ganti lan alat sing dibutuhake,

●( 5 njaga kabeh karya sajrone taun,

●( Penyediaan lan nyediakake alat ganti kanggo kendaraan sajrone wektu pangopènan.

Aralı Pabrik Kendaraan Railway ından dibiayai karo Bank Pelaburan Eropa lan Bank Pembangunan Eropa.

Kendaraan 34 × 10 lan 20 × 5 supaya bisa digunakake ing rute Project Marmaray rampung. Instalasi saka unit kendaraan iki ditindakake ing pabrik 440 EUROTEM Adapazari ing Turki.

Kendaraan kasebut disimpen lan dilindhungi ing situs Edirne lan Sirkeci Temporary Gare. Pamasangan peralatan sinyal lan radio saka siri kendaraan 19 5 sing dikirim menyang TCDD Taşımacılık A.Ş. wis rampung lan saiki digunakake ing operasi Marmaray.

Gebze Halkalı Peta Marmaray Metro

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar