Bandara Istanbul Apot Fog, pesawat mabur ing Air kanggo Minit

bandara bledug kena pengaruh bandara
bandara bledug kena pengaruh bandara

Plancong nindakake bisnis amarga wedhus sing efektif ing dina Selasa esuk ing Bandara Istanbul njupuk wektu sing suwe wisata ing udara. Sanajan penundaan kasebut, kabeh pesawat tiba ing bandara kanthi aman.

Miturut pesawat PenerbanganHaber, IA219, pesawat penerbangan Necef-Istanbul, penerbangan penerbangan Madinah-Istanbul, SV3259 penerbangan, pesawat penerbangan Bukarut-Istanbul nomer RO261, Tarom lan Medine-Istanbul penerbangan T5901, penerbangan penerbangan Turkmenistan Airlines kudu mbuwang.

Amarga wedok sing efektif utamane ing wayah esuk, visibilitas ing apron ing Bandara Istanbul mudhun menyang 5 meter ing papan; Miturut informasi sing dipikolehi saka kendharaan pushback AirportHaber diwenehake menyang operasi sing diiringi tututi aku. Kapal terbang ora bisa nyedhaki lonceng amarga klambine dirujuk ing wilayah sing dikenal minangka Afrika Lor.

Tender Kréta Saiki

Sal 10

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar