Mersin, Railway lan Airport nganti Gear Up

bandhara mersin lan bandara
bandhara mersin lan bandara

Mersin, Railway lan Airport kanggo Shift Up; Walikota Toroslar Atsız Afşın Yılmaz, sing uga dadi Presiden Kesatuan Layanan Infrastruktur Mersin lan Area Surrounding, padha seneng ndeleng investasi sing Mersin ngenteni pirang-pirang taun ing Program Presiden Taun 2020 sing diterbitake ing Gazette resmi.

2020 Year Presidential Program macroeconomic and sectoral policy, lan nyatakake yen implementasine saka implementasi Yilmaz Yilmaz iki, langkah-langkah program ing Bandara Cukurova, Yenice Logistics Center lan koneksi port garis jalur sepur, ujare.

Mersin, Railway lan Airport nganti Gear Up

11. Bandara Çukurova, sing uga kalebu ing Rencana Pembangunan, diumumake supaya rampung lan sambungan menyang jaringan rute utama bakal dipesthekake. Walikota Yılmaz ngelingake manawa Bandara Yaklara bakal rampung kanggo ngrampungake Timur Tengah lan Afrika coğraf ing program 2020 presiden. Patut, Walikota Toroslar Atsız Afşın Yılmaz ngandhakake, tingkat realisasi fisik 65 bakal digayuh ing karya infrastruktur sing ana ing Bandara Çukurova lan fasilitas superstruktur bakal diwenehake ing ruang lingkup Kerjasama Public-Private (PPP). negesake yen bakal nggawe kontribusi penting. Mersin, sawise Istanbul, perdagangan paling gedhé ing Turki kang Senajan kutha; sektor aktif; industri, logistik, agri-pangan lan pariwisata ing percepatan pemindahan Presiden Yilmaz, digaris yen bandara kasebut bakal ngetrapake dampak pengaruh marang investasi liyane sing digaris.

Walikota Yilmaz, uga Adana-Mersin 3. lan 4. Konstruksi Jalur Railway lan proyek sambungan Bandara Çukurova ngumumake yen pambangunan bakal diwiwiti. Kanthi cara iki, jalur Konya-Karaman-Nigde-Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep kanthi nglengkapi sektor industri manufaktur Adana, port Mersin lan Iskenderun bakal luwih gampang nyatakake yen Presiden Yilmaz, sektor prioritas supaya fokus ing pambangunan pusat logistik sing ana lan terus-terusan kanggo nambah standar Mersin (Yenice) Logistics Center bakal dibukak kanggo bisnis, jarene.

Ngandharake kepuasan manawa investasi sing ditunggu Mersin wis pirang-pirang taun bakal diwujudake ing 2020, Walikota Yılmaz nambahake manawa bakal bisa kerja bareng kanggo pangembangan kutha kasebut.

Tender Kréta Saiki

Sal 10

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar