Loro Trains Collide ing Bangladesh: 15 Mati, 58 Tiwas

bangladeste
bangladeste

Loro Trains Collide ing Bangladesh: 15 Mati, 58 ciloko; 03.00 rangking ing wektu lokal wengi ing Bangladesh, sepur penumpang sing mangkat saka kutha Chittagong ing Brahmanbaria, sisih wétan Dhaka, tabrakan karo sepur penumpang liyane sing teka saka arah sing beda, wong 15 tiwas lan wong 58 tiwas.

Pindah saka Sylhet menyang Chittagong, sepur kasebut nyabrang stasiun sepur ing kutha Kosba menyang stasiun Mondovag. Sepur penumpang liyane saka Chittagong nganti Dhaka lagi lunga menyang stasiun Mondovag. Mejo kontrol dijaluk ngliwati sepur menyang rel liyane lan mandheg ning kana. Nanging, sepur saka Chittagong ora nuruti pandhuane. Minute mengko, sepur saka Chittagong tabrakan karo sepur saka Sylhet.

Sawise kacilakan, wong 15 tiwas lan paling ora ana wong 58. Penumpang sing lara diculik dibawa menyang Rumah Sakit Kosba, sanak korban korban sing nangis ing wilayah kasebut ngenteni kabar apik saka pejabat ing sawetara menit. Railway Bangladesh ujar manawa wong mati bisa mundhak.

Kapolres polisi wilayah Anisur Rahman nglaporake penyelidikan babagan kacilakan kasebut.

Tender Kréta Saiki

Sal 10

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar