Haliç Metro Bridge Cost, Length lan Shape

biaya jembatan halis lan dawa
biaya jembatan halis lan dawa

Jembatan sepur Haliç, sing duwe kapal layar, yaiku jembatan penundaan sudhut mlengkung ing Golden Horn ing Istanbul, sing ngidini jalur liwat Metroişhane Yenikapı Metro. 2 Konstruksi jembatan diwiwiti ing Januari 2009, 15 dibukak ing Februari 2014. Jembatan kasebut, sing bali menyang survey proyek pertama 1960, nyedhiyakake jalur metro Şişhane Yenikapı antara betweenişhane lan Haliç. Jembatan bisa dibukak lan ditutup nalika ana ing kapal.

Informasi Teknik Teknik Haliç Metro

Jeneng resmi: Haliç Metro Crossing Bridge
Lokasi: Haliç
Tipe: Jembatan penundaan serong
Material: Baja
Cacahe sikil: 2
Length: 460 m (936 m)
Jembar: 12.6 meter;
Dhuwur: Pylon: 65 meter
Jembar paling amba: 180 meter (Station cut)
Tanggal tanggal: 2 Januari 2009
Tanggal pungkasan: 9 Januari 2014
Opening: 15 Februari 2014

Haliç Metro Bridge Length

Şişhane Yenikapı Metro, sing jaraké 5.2 kilometer, nyabrang Golden Horn karo Jembatan Metro Haliç. Sishane Yenikapi Metro, sing nyuda jarak antarane Şişhane Yenikapı nganti 25 menit, bali menyang lemah sawise Jambatan Emas Horn.

Dawane Jembatan Metro Emas Horn yaiku meter 936 lan paling dhuwur saka jembatan kasebut yaiku 17 meter ing ndhuwur permukaan laut. Dibangun ing sikil 5 ing segara, sikil 8 ing sisih Azapkapı lan 6 sikil ing Un Unjukı, jembatan Golden Horn Metro mung dibukak ing metro lan para pejalan kaki.

Saiki terus bakal diwenehake kanggo nyegah karat ing segara. Kanggo nuduhake dinamik aura dinamik üz ing angin, jembatan kasebut, sing unsur dirancang miturut angin, uga bisa nyabrang.

Halia Bridge Bridge

Ana kantin lan jamban ing lantai antarané loro saka jembatan kasebut. Yen dideleng saka sisih ndhuwur, "kapal dek tasarlan dirancang minangka kabin kaca ing wilayah sing mandeg, kabel sing nyambung menyang reresik bisa ditindakake. Kanggo reresik ing mandeg, gelas bisa dibersih kanthi nyambungake kabel sing dilegake. Sajrone pambangunan jembatan ing komunitas ilmiah domestik lan agenda UNESCO, jembatan kasebut dadi salah sawijining proyek prestij Istanbul.

Biaya Metro Bridge Estuary

Jembatan kasebut minangka pilar Taksim sing paling penting - Yenikapı Metro Line, sing dawane dawane 5.2 lan regane 420 yuta dolar. Baris iki diwiwiti saka Taksim Square, nderek Beyoğlu lan teka ing stasiun Şişhane, banjur mudhun menyang Bumi Perşembe. Saka titik kasebut ing permukaan Golden Horn, Emas Horn, ing pesisir kidul kidul Horn Emas ing dalan Küçük Pazar maneh mlebu lemah. Bridge Haliç Metro Crossing dumunung ing antarane "Unjukı Side güneybatı ing sisih kidul-kulon lan oğlu Beyoğlu Side kuzeydoğu ing arah sisih lor.

Ing jembatan ing antarane rong trowongan sing ana ing sisih pinggir gisik, Stasiun Unkapanı nglayani loro-lorone. Sawise mlebu ing terowongan, garis kasebut bertukar menyang arah Süleymaniye lan teka ing stasiun katelu stasiun stasiun içindeki Şehzadebaşı, sing cedhak karo Kampus Beyazıt lan asrama Universitas Istanbul ing Semenanjung Bersejarah. Garis saka kene menyang pesisir Marmara tekan stasiun kaping sekawan "Yenikapı olan, sing meh umum karo" Bosporus Crossing Marmaray ". Thanks kanggo garis sing digandhengake karo sambungan metro Marmaray lan Bandara ing stasiun iki, Taksim - Yenikapi 8, Osmanbey - Kadikoy 28, Bandara - Maslak 56, Maslak - Kartal 71 menit.

Haliç Metro Bridge Opening 90 Degree

* Jembatan kasebut dibangun ing tumpukan 2,5 kanthi diameter 110 meter lan ambane kira-kira 27 meter ing segara. Dawane sisih gantung yaiku 360 meter kanthi rong kabel baja sing condhong karo sistem kabel. Udakara sewu wong sing kerja ing konstruksi.

* N Jembatan puteran X dibangun ing unit 5, tumpukan diameter diameter 2,5, dibukak kanthi ngowahi sentimen 12, ngowahi derajat 90 ing sikil pivot siji. Ketinggian 120 meter, 3 duwe kapasitas seratus hidraulik 500 ton.

* Objektif pendekatan Beyoğlu lan Unjukı nyedhiyakake sambungan antarane struktur portal trowongan metro lan jembatan baja. Iki diprodhuksi nganggo sistem tension postingan konkrit lan meter 171 ing sisih Unjekı lan 242 meter ing sisih Beyoğlu.

* Antarane pilar jembatan tengah lan pesisir Unkapanı, ana platform sing digawa nganggo balok konkrit lan tumpukan 10 lan balok sirah kanggo nglindhungi platform iki.

* Konstruksi Taksim - Line Line Yenikapı, Partnerhip Metro Anadolu (Yüksel - Güriş -Reha- Başyazıcıoğlu), Haliç - Metro Crossing Bridge Astal - Gülermak Joint Venture (AGJV), Electromeranic and fine works construction Alarko - Rotem - Hyundai Consortium ditindakake.

10 petualangan taunan Golden Horn Metro Crossing Bridge

Arsitek Hakan Kıran, 14 Juni 2004, desain pisanan, Jembatan Unkapanı sing wis ana, dibuwang maneh ing bentuk kendaraan, jembatan sepur lan pejalan kaki. Tujuane yaiku nggabungake kabeh kapak transportasi ing rute tinimbang jembatan kapindho lan nyedhiyakake trek pejalan kaki, kendharaan lan dalan sepur. Ing wektu sing padha, Jembatan Unkapanı yaiku ngilangi dampak negatif ing Kapal Haliç, Masjid Sokullu lan Haliç Sinan. Nanging, ide kasebut yaiku trowongan meter 1985 ewu sing dibangun ing rute sing ditemtokake ing 100 kudu dibatalake lan gandar kasebut kudu digawa menyang sumbu Saraçhane yaiku lampahing Jambatan Unkapanı. Gagasan kasebut ana ing kritik abot saka kalangan sing nentang jembatan Golden Horn. Sasampunipun reaksi umum, pambangunan Haliç Metro Crossing Bridge ing rute sing disepakati ing 1985. Nalika proyek lawas sing disiapake diwenehake menyang Papan Konservasi, proyek iki ditinggalake lan desain anyar diwujudake ing sumbu sing padha karo sing pertama kanthi prinsip sing padha karo sing pisanan.

Kaping pisanan, riset angin, lemah lan struktur geologis Golden Horn, struktur geologi saka loro lan efek jembatan ing rute monumen sejarah diteliti. Panaliten iki terus-terusan sajrone karya proyek. project lan Turki kang makarya karo ilmuwan anjog ing donya.

Metroişhane Yenikapı Stasiun Metro

Yenikapi,
Vezneciler,
Golden Horn,
Şişhane,
Taksim,
Osmanbey
Sisli / Mecidiyeköy
Gayrettepe,
Levent,
xnumx.levent,
industri
ITU Ayazaga,
Industri Auto Atatürk,
Darüşşafaka,
Hacıosman Seyrantepe.

Peta saka Istanbul Metro

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar