Tram saka Bursa tekan Bucharest lan Bus menyang Roma

bis menyang bis
bis menyang bis

Saka Bursa tekan Bucharest tramMenyang Roma bus; Olan wiwitan Zona Industri Organisasi Bursa, ing taun-taun ing ngisor iki industri otomotif utamane bali menyang produksi.

Amarga ...

Tofas-Fiat ve Oyak Renault Rong produsen mobil utama, kayata keseimbangan industri kutha wis dadi industri tekstil dadi otomotif. Industri pemasok otomotif Bursa 'dadi salah sawijining sektor utama ing.

Taun kepungkur Yıl

Minangka wartawan;Mudanya ve Gemlik plancongan ekspor mobil kanggo warta mobil Kita njupuk foto. Ing dina nalika industri dibukak kutha ekspor mobil koyo ngene bungah.

Mengko ...

Karsan 'karo kendaraan komersial Pabrik ing Bursa 'miwiti. Produksi ing taun-taun pungkasan bis Iku nguripake.

Pancen ...

Bursa 'ing Karsan fasilitas Kotamadya ing RomaApa sing dikirim bis 227 Italiacapitol Roma lagi nyiapake nggawa penumpang ing dalan. Citymood model bus Roma Jam 20 ing dalan bakal nggawa penumpang.

Ing siji item Kotamadya ing RomaApa ekspor bis 227 Karsan ing pungkasan taun ekspor bis bin Tujuan. Pangembangan iki penting kanggo aspek ban Bursa 'minangka kutha sing produktif.

Uga ...

Kendaraan kutha roda wesi mbuktekake sukses Durmazlar nggawé trem Bursa, Kocaeli, Samsun ngeterake penumpang ing dalan; Pakurmatan Bursa warta sing ditrima esuk teka.

Turkey 'rumiyin trem pribumi pabrikan Durmazlar'i ing Romania 'capitol Bucharestkanggo menang tender alat sistem rel produksi lan ekspor iku penting banget.

Tandhan sing nutupi kontrak troli 100, ora ana sing diragukan Eropahgapura kutha-kutha liyane Bursalı Durmazlar'A bakal mbukak.

Kabeh iki Bütün

Mudanya ve Gemlik Iki uga nyritakake kepiye cara kita wis tekan taun-taun sing njupuk foto mobil sing diekspor saka plancongan.

Bursa 'saiki uga industri sing sukses lan duwe produksi.

Menapa malih ...

Amarga tram otomotif uga ditambah sektor tuwuh lan dikembangake ngajanjeni masa depan wis dadi.

Bangga karo perusahaan kita sing wis ngalami pembangunan lan pangowahan iki.

sumber: Ahmet Emin Yılmaz - acara

Lelang Saiki

  1. Kabar Tender: Pengukuhan Bridges lan Grilles

    Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
  2. Tiket Pengangkutan

    Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
  3. Ngamanake investasi ing Sektor Rail

    Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
  4. Kabar Tender: Renovasi Tatvan Pier Right Line Roads

    Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
  5. Notice Pengadaan: Spring clamp bakal dituku

    Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar