Bogies sing diasilake dening TÜDEMSAŞ ing Railway Austrian

bogies sing diasilake ing rute tudemsasin austria
bogies sing diasilake ing rute tudemsasin austria

Kesalahan sing diasilake dening TÜDEMSAŞ ing Railway Austrian; Turkey Railway Mesin Industri Inc. (TÜDEMSAŞ) digunakake ing kreta barang generasi bogies anyar H-jinis multinasional Y25 sing wis ditampilake kapentingan gedhe dening perusahaan transportasi sepur.

ÖBB, perusahaan transportasi sepur internasional adhedhasar ing Wina, milih jinis H H sing diprodhuksi dening TÜDEMSAŞ ing gerbatan barang. Produksi bogel 120 sing diwenehake dening perusahaan ÖBB wis rampung lan dikirim menyang Austria ing wulan Oktober.

Ubat jinis H-ekspor nyedhiyakake bathi sing apik kanggo operator sing gampang kanggo pangopènan, cahya taring lan umur dawa. Gorokan iki digunakake ing gerbitan generasi anyar sing beda-beda jinis lan fitur, sing kita ngasilake kanthi ngekspor kanthi kerjasama karo sektor umum / swasta.

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar