BUMATECH Fair Mbukak Lawang

bumatech fair dibukak lawang-lawang
bumatech fair dibukak lawang-lawang

BUMATECH Fair Mbukak Lawang; Kanthi jaman digital sing kita urip, proses produksi saya ganti. Perkembangan teknologi, sing nyedhiyakake energi kurang lan efisiensi luwih akeh, saiki uga ana ing sektor manufaktur mesin. Bursa, sing kalebu kutha penting ing sektor mesin, dadi organisasi penting. Ing ruang lingkup iki, Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. lan Dewan Perdagangan lan Perindustrian Bursa (BTSO), Perusahaan Perindustrian lan Perusahaan Masyarakat Bisnis (TİAD) lan Asosiasi Pabrikan Mesin (MIB), kanthi dhukungan KOSGEB lan Bursa Metropolitan Munisipalitas BUMATECH Bursa Mesin Perindustrian Bursa, diwiwiti kanthi upacara . Ing upacara; Anggota Dewan BTSO Osman Nemli, Manajer Umum Organisasi Tüyap Fair İlhan Ersözlü, Ketua Persatuan Produsen Mesin Emre Gencer, Perindustrian Perindustrian lan Perusahaan Rakyat Bisnis Fatih Varlık, Wakil Ketua Bursa Metropolitan Perbandaran Süleyman Çelik, Wakil Gubernur Bursa Mustafa Özsoy Kajaba protokol kutha lan akeh tamu sing melu.

Bumatech kanthi Kamanunggalan Sing Kuat

Anggota Dewan BTSO, Osman Nemli ujar manawa sektor mesin kasebut duwe ujar paling dhuwur sajrone wektu hafalan produksi wis rusak lan keseimbangan anyar ditetepake. Endhek dewe minangka Kapabilitas Manufaktur sing kesurupan perusahaan kanggo nambah sumbangan target domestik lan nasional Turki proyèk utama voicing ginakaken Osman lembab, Commerce ndhukung industri machinery, Kementerian mesin langsung badhan, alur, dianyari energi, aerospace, campuran lan aerospace lan nimbali Minangka 5 negesake manawa sekitar 200 tenan ing proyek UR-GE beda-beda entuk budaya tumindak bareng. Nyariosaken bilih 3 nambah persen 35 lan tenaga kerja 15 saben taun senadyan kabeh kesulitan sing dialami ing skala global, ujare Nemli, makro Proyek makro kamar kita duwe peran penting kanggo nyiapake negara kita kanggo Industri 4.0. Kita nuduhake pangarepan sektor kita karo manajemen ekonomi kita sawise rapat konsultasi karo anggota kita. 'Bursa Turkey yen Nulis tenung' daya saka kita sesanti saka project bakal nambah produksi lan ekspor kentia Kita bakal terus bisa rapet karo kita tenan. Pamrentahan Technologies Bursa Mesin minangka platform sing kuat kanggo babagan loro sing nuduhake teknologi paling anyar ing sektor kasebut lan menehi kontribusi marang ekonomi kutha lan negara liwat sambungan komersial. Muga-muga BUMATECH Fair bakal migunani kanggo kutha lan sektor kita. "

Pulsa sektor bakal mbuwang ing Bursa

paling BUMATECH Bursa Machine Teknologi ing pameran industri dianakaké ing Turki lan nuding metu sing manufaktur mesin domestik Tüyap Bursa Fairs Fairs Inc. Manajer Umum İlhan Ersözlü ujar, "Kita wis ngganti jeneng organisasi sing kita aturake minangka Sidang Kemuncak Industri Mesin 17 menyang Pameran Teknologi Mesin BUMATECH Bursa Mesin amarga peralatan mesin intensif. 80 persen perusahaan sing melu produsen adil. Kanthi fitur kasebut, minangka platform sing penting banget kanggo manufaktur. Kanthi partisipasi perusahaan lan wakil perusahaan 21 saka negara 372, kita pengin ngimpunake 3 Fair ing sangisore gubahan kanthi luwih saka sewu pengunjung profesional lan volume perdagangan 65 milyar saka negara 40. Kajaba iku, wong 1 saka luar negeri karo pameran kita ing negara kasebut nalika nggawa rombongan 470 ngubengi registrasi online karo tamu kita babagan perusahaan 270 karo negosiasi bisnis 700'li. Dina Sabtu lan Minggu, bus bakal dibuang saka kutha-kutha ing Anatolia sing beda-beda lan pulsa sektor kasebut bakal pulsa ing Bursa. Ing ngarep, Maktek Eurasia ing Istanbul lan 'Manufaktur Teknologi Pariwara' bakal dipamerake ing Konya ”.

Kita kudu ngetokake pirang-pirang merek ing donya kanthi cendhak

Emre Gencer, Presiden Association Produsen Mesin, nyatakake yen dhasar sektor mesin kasebut dilebokake ing Bursa lan ujar, apa Produksi sektor otomotif ekspor ekspor kita diwiwiti ing Bursa lan entuk papan ing saindenging jagad. Maneh, zona industri sing kapisan ditetepake ing kene.Tingkat negara kanggo 1 ekonomi global gumantung marang sektor manufaktur mesin. Minangka pangerten, sektor kita ngarahake nambah bagean kilogram ing manufaktur mesin menyang tingkat 2030 ing tingkat saiki nganti taun 2.5. Ing wektu sing padha, target utama yaiku nambah bagean saka manufaktur mesin ing ekspor saka persen 9 dadi tingkat 15. 11 ing negara kita. Wis nggawe keputusan penting kanggo tujuan kasebut kayata rencana pangembangan, program pembiayaan percepatan, rencana master ekspor lan pamindhahan industri berorientasi teknologi. We kudu njupuk nomer akeh account donya sanalika Turkey. Kita bisa sukses kanthi ngolah budaya nindakake bisnis

Kontak

Bursa Industri ngandhakake yen Bursa minangka perusahaan sing misuwur ora mung ing negara kita, nanging uga ing saindenging jagad karo industri lan sub industri ing sektor otomotif, Fatih Varlık, Ketua Perusahaan Perindustrian Alat Perindustrian lan Masyarakat Bisnis, ujar " nggawa para ahli industri. Saben siji menehi sumbangan kanggo ekspor negara, dene Bursa minangka conto industri sing paling jelas. Nilai merek Bursa ora bisa dirembug babagan industri, kayata TİAD, kita bakal terus ndhukung pameran sing kita yakin bakal menehi prioritas kanggo pembangunan lan nindakake sektor kita maju. Pamrentahan BUMATECH bakal nggawa mobilitas ing sektor kita lan dadi pandhuan kanggo nemokake teknologi lan solusi sing ditelusuri ekspor regional. "

Bursa beda banget karo industri

Struktur sejarah, budaya, pertanian lan perdagangan ing Bursa ing macem-macem titik ing Bursa babagan aspek industri sing nggambarake titik sing beda banget karo Wakil Walikota Bursa Metropolitan Perbandaran Suleyman Celik, negesake manawa dheweke nyoba menyang akeh macem-macem papan ing kutha kita.

Ekspor Dolar 795

Wakil Gubernur Bursa Mustafa Özsoy ujar, ız Kita ing pameran pungkasan taun iki sing nggabungake pameran 3 ing sawijining omah. Bursa minangka propinsi sing berharga banget. Kita penting banget ing babagan produksi. Sajrone pacelathon karo Présidhèn LGA, Pak Emre, aku takon marang apa jumlah ekspor lan impor sing ditindakake. Ngandika, N Kita duwe ekspor sing cedhak karo USD 1,5 yuta, ngimpor 18 yuta dolar, ujare arada. Dadi ana prabédan sing gedhé. Pameran kasebut pancen larang regane. Taun iki, mesin ekspor 36 yuta dolar direalisasi ing Bursa. Ing kasus iki, nuduhake bagean Bursa ing ekspor. Penting banget kanggo nggawa Bursa bebarengan karo teknologi donya. Aku matur nuwun kanggo kabeh sing menehi sumbangan kanggo pambukaan pameran kasebut ..

Rapat Mesin Intercontinental

Ing Pameran Teknologi Mesin BUMATECH Bursa, kantor luar negeri TUYAP wis ditetepake kanthi pakaryan Afghanistan, Jerman, Albania, Azerbaijan, Bangladesh, Belgium, Uni Emirat Arab, Bosnia lan Herzegovina, Brazil, Bulgaria, Algeria, Republik Czech, China, Ethiopia, Maroko. Palestina, Perancis, Gambia, Ghana, Georgia, India, Walanda, Irak, Inggris, Iran, Spanyol, Israel, Swedia, Swiss, Italia, Qatar, Kazakhstan, Kenya, Siprus Lor, Kyrgyzstan, Kosovo, Kuwait, Latvia, Libya , Libanon, Hongaria, Makedonia, Malta, Mesir, Moldova, Nigeria, Uzbekistan, Pakistan, Poland, Romania, Rusia, Senegal, Serbia, Slovenia, Arab Saudi, Taiwan, Tunisia, Turkmenistan, Uganda, Ukraina, Oman, Jordan, Yaman lan Yunani wong bisnis sing wis diatur bakal dadi tuan rumah. Hubungan bisnis patang dina ing platform kasebut, sing bakal kalebu rombongan saka luwih saka kutha industri 40 ing omah, bakal menehi kesempatan gedhe kanggo perusahaan sing melu kanggo mbukak menyang pasar anyar, nalika uga menehi keuntungan kerja.

Tender Kréta Saiki

tsar 15

Pengembangan Dipimpin London

Januari 15 @ 08: 00 - 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar