Hipersensitive babagan Bursa High Speed ​​Train

sensitif bab sepur cepet
sensitif bab sepur cepet

Bursa Dhuwur Train Hipersensitif; Lokasi ... National Assembly Grand Komisi Turkey kanggo Enterprises patemon. TCDD akun kanggo rapat Manager General TCDD Kamuran Yazıcı ing bale karo asisten manajer umum.

Kene ...

Ing pertemuan iki Anggota Komisi SOE ditemokake minangka Wakil AK Partai Bursa Dr. Hubungi Mustafa langsung mundhut tembung lan Önemli gawe pidato.

Contone ...

Ing taun-taun pungkasan karo transportasi lan bangsa iki disenengi. sistem rel nggawa:

Var Akeh investasi sepur kanthi kacepetan dhuwur, ana sing isih ana. Utamane ing taun 6 pungkasan, proses sing dialami negara kita kanthi alasan ora disebabake dinamika internal nyebabake gangguan. "

Informasi iki Komisi BUMN digawa menyang agenda:

Workalışma Tugas ing garis sepur kecepatan Bursa-Osmaneli terus ing tahapan pertama. Tender ing tahap kaping loro dibatalake lan proses tender anyar terus. "

Banjur ...

Whatu Apa sing arep dakelingake yaiku ” ngandika lan terus:

"Mesthi kabeh proyek Sepur kacepetan penting, nanging ing kene garis konvensional dibangun kanthi garis kacepetan sing dhuwur. Hat

Ukara penting kasebut ujar:

"14,9 milyar dolar saka kapasitas kaca wis ngrambah exporter paling gedhé kaloro Turki kang investasi iki investasi kasep dawa ing provinsi iki."

Ndhuwur ing ndhuwur:

"Yen ngrancang investasi kasebut, prioritas lan rampung langsung kudu dipertimbangake. Aku ngerti manawa garis iki bakal terus saka Border menyang Bandırma lan bakal nggawa kita menyang port. "

Lan banjur ...

"Dear General Manager, aku dokter" lan karo conto medis. warning digawe:

"Ana kasus idiosyncrasy sing dikenal minangka hipersensitifitas obat. Iki minangka masalah nalika masarakat Bursa, masarakat Bursa lan politik Bursa wis ora kuwatir babagan kepekaan babagan investasi sing isih ana lan mbesuk.

Dheweke nimbali:

Aku ngerti tenan yen sampeyan bakal nindakake proses kasebut kanthi sadhar babagan kabeh iki lan komunikasi karo politik Bursa. "

Dadi ...

kita Sepur cepet subyek, peringatan langsung marang organisasi investor Iku nguripake.

Sumber: Ahmet Emin Yılmaz - acara

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sat 23

RayHaber8. Ulerane!

November 23
nglumpukake: RayHaber
+ 90 232 7000729
Pt 25

Minyak Tender: Minyak Bahan Bakar 145.000 LTD bakal Tuku Muli

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 26

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar