Kerugian Jutawan TCDD 2 Milyar 558

butcesi black deli donusen tcdd milyar yuta yuta rusak
butcesi black deli donusen tcdd milyar yuta yuta rusak

Mundhut TCDD 2 Milyar 558 Million TL Republik Turki State Railways (TCDD) tansaya losses. 2 milyar 558 yuta kilogram Railway Negara, sing wis dadi bolongan ireng pirang-pirang taun, ngalami kerugian.

SözcüIsmail Sahin miturut pawarta kasebut; Kamu Miturut Laporan Umum Perusahaan Kementerian Perbendaharaan lan Keuangan kanggo taun 2018, 2017 ngumumake kerugian 2 milyar kilogram ing Railway State. 2018'Dhet kerugian rekomendasi kerugian total TDD'nin 27 milyar kilogram sajrone taun kepungkur.

KONTAK KANGGO WELD TRANSFER

Institusi kasebut, sing durung bisa nggawe sumber daya internal amarga ilang pirang-pirang taun, ngrampungake kabutuhan sumber daya kanthi transfer anggaran saka anggaran para menteri. TCDD, minangka organisasi transfer dhuwit paling akeh ing sistem SOE, njaga fitur iki ing 2018. 2018 milyar kilogram investasi ing taun 7.4 dening institusi, dene 3.9 milyar kilogram dening Menteri Keuangan lan Keuangan ditransfer liwat transfer modal.

Ing 2016, jumlah personel ing TCDD, ing ngendi 25 ewu wong kerja, mandheg dadi 2017 ewu 14 ing 468. Paling taun nomer kasebut yaiku 1.4 ewu 14, sing luwih murah tinimbang persen 263. 2018'Duwe total tenaga kerja institusi nambah 13.1 persen 1 milyar 356 yuta pound. Ing 2018, TCDD duwe total 9 ewu 131 konvensional lan sewu 2 kilometer sepur-sepur, kalebu 396 ewu 11 lan 527 ewu 213.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar