Campur Pulisi menyang Insurgents Kabel Mobil ing Sapanca

campur tangan polisi ing kuburan resistensi mobil kabel
campur tangan polisi ing kuburan resistensi mobil kabel

Intervensi Polisi menyang Kémah Penyerang Mobil kabel ing Sapanca; Kabupaten Sapanca ing Sakarya, masarakat ing wilayah kasebut nentang panyiapan mobil kabel, nalika nerusake kegiyatan, polisi lan pejabat kotamadya ngangkat tenda sing digunakake para aktivis esuk. Nalika polisi njupuk langkah keamanan sing akeh, tenda pindhah menyang wilayah liyane. Mus Apa sampeyan ora isin, lan sampeyan tekan saiki, ”demonstran nanggepi, terus lungguh.

Sapanca Municipality wis nggawe persetujuan supaya mobil kabel bakal diadegake ing antarane perusahaan kontraktor lan Kırkpınar lan Mahmudiye Hill. Wong-wong sing nentang mobil kabel kasebut, sing direncanakake bakal dibangun ing wilayah taman lan gempa bumi kanthi nglereni telung ewu wit ing wilayah kasebut, miwiti tumindak kasebut. Wong sing nggawe tenda ing wilayah sing bakal dibangun, ropeway kasebut bakal ditindakake menyang daerah liyane. Sadurunge esuk iki, polisi lan pejabat kotamadya teka ing wilayah kasebut. Nalika polisi njupuk langkah keamanan sing akeh, tenda pindhah menyang wilayah liyane.

Para demonstran reaksi kanggo mindhah kémah lan barang-barang menyang wilayah liyane. Kelompok kasebut tumindak kanthi lungguh ing kursi sing ditunjuk sedina. Nalika tarub dibuwang, grup kasebut terus nindakake kegiatan ing wilayah kasebut.

"Proyek ropeway", sing diwenehake dening Kabupaten Sapanca taun kepungkur, bakal diwiwiti ing Distrik Kırkpınar lan pungkasan ing lokasi Mahmudiye İncebel sawise 1500 meter. Proyek kasebut, sing bakal dibangun dening Bursa Teleferik A.Ş kanthi model transfer-operasional 25 taun-lawas, bakal regane udakara 80 yuta.

Wilayah sing dipilih kanggo proyek mobil kabel ing Kırkpınar yaiku Wilayah Rapat Bencana Darurat, uga taman lan rekreasi bocah-bocah sing digunakake dening masarakat lokal. Yaiku tanah sing wis disumbang kanggo negara kasebut, yen ora digunakake kanggo tujuan liyane dening masarakat lokal.

Ing bagean 17 ewu meter persegi ropeway, kira-kira ewu wit 5 bakal dipotong ing kisaran 80 nganti 3. (T24)

Map of Turkey cableway

Tanggalan Tender Railway Saiki

kanggo 21

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Kabar Pengadaan: Pengadaan Alat Spesifikasi Elektronik Railway

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Perolehan Perolehan: Instrumen Tes Tuku Kanggo Proyek Sepur Nasional (TÜVASAŞ)

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
nglumpukake: TÜVASAŞ
0264 275 16 60

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar