Tes Sepur Sepur Cepet Cepet ing China

pembalap tes kréta kanthi dhuwur tanpa supir ing China
pembalap tes kréta kanthi dhuwur tanpa supir ing China

Tes Sepur Cepet Cepet Sepur Pemandu Tionghoa China; Teknologi deteksi fisik kanthi kacepetan kanthi cepet nyepetake 350 km / jam, sing dikembangake dening China kanthi biaya dhewe, lan kanthi otomatis nindakake fungsi kayata suhu, cahya lan warna jendhela.

China wis miwiti uji coba sepur otonom kanthi kacepetan dhuwur, sing dijadwalake kanggo njabat antarane Beijing lan Zhangjiakou. Tes drive kreta cerdas kanthi dhuwur, sing dikembangake kabeh dening China lan ngrancang ngawula antarane Beijing lan Zhangjiakou, diwiwiti.

Sepur kasebut tindak saka stasiun Qinghe ing Beijing wingi, lan tes kasebut nduwe bagean saka proyek kasebut diwiwiti. Dibangun nganggo teknologi otonom, sepur kecepatan kanthi dhuwur bisa tekan 350 mileage saben jam.

Kajaba iku, teknologi sensasi fisik ngidini suhu suhu, cahya lan jendhela bisa disetel kanthi otomatis ing sepur. Dadi, layanan lelungan sing luwih nyaman bisa diwenehake kanggo penumpang.

Jalur sepur, sing dadi antara kutha ibukutha Beijing lan Zhangjiakou kutha Hebei, dawane 174 kilometer. Railway iki bakal menehi layanan transportasi ing 2022 Beijing Musim Olimpiade.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sat 23

RayHaber8. Ulerane!

November 23
nglumpukake: RayHaber
+ 90 232 7000729
Pt 25

Minyak Tender: Minyak Bahan Bakar 145.000 LTD bakal Tuku Muli

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 26

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar