Sepur Kargo Kapisan China ing Eropa Nglewati Chang'an Kapikule

Sepur kareta pertama saka China menyang Eropa mangkat saka Changan Kapikule
Sepur kareta pertama saka China menyang Eropa mangkat saka Changan Kapikule

Sepur Kargo Pertama saka China menyang Eropa Nglewati Chang'an Kapıkule; Nganggo tabung Marmaray sing nyabrang saka Asia menyang Eropa, sepur kargo pertama sing ngliwati Gapura Batesan Chang'an Kapıkule.

Chang'an Train, sing metu saka kutha Xi'an China, bakal mungkasi perjalanan ing Prague, ibukutha Republik Ceko, kanthi judhul sepur karet pertama sing mangkat saka China lan nggunakake Pass Marmaray Tube Passage. Sawise dikirim saka Stasiun Kereta Api Ankara kanthi upacara, sepur kargo pertama sing ngliwati Marmaray Ayrılıkçeşmesi mandheg lan lunga menyang Eropa tanpa gangguan tekan Pintu Batesan Kapıkule. Amarga kapasitas ing dalan, bagean sepur pertama, sing lelungan ing rong bagian, dianakake ing Kapıkule. Sepur loro kasebut, sing tekan Kapıkule Border Crossing ing awan awan, sepisanan layar kanthi scan X-Ray lan banjur digabung karo rong gerbang 21. Mengko, sepur kasebut lunga saka Kapıkule Border Crossing kanthi lokomotif Bulgaria menyang ibukutha Ceko.

China Railway Express sing nggawa beban produk elektronik sing padha karo 42 TIR dilengkapi wadhah 820 dimuat gara kanthi dawane 42 meter; Nyabrang bawana 2, negara 10, segara 2, 12 bakal lelungan sewu 11 kilometer sedina ing kilometer 483. Negara ing rute sepur; China, Kazakhstan, Azerbaijan, Georgia, Turki, Bulgaria, Serbia, Hongaria, Slovakia lan Republik Ceko. Rute saka Sepur Ahilkelek Turkey, Kars, Erzurum, Erzincan, Sivas, Kayseri, Kırıkkale, Ankara, Eskisehir, Kocaeli, Istanbul lan Prigel (Edirne) ana.

Tanggalan Tender Railway Saiki

kanggo 21

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Kabar Pengadaan: Pengadaan Alat Spesifikasi Elektronik Railway

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Perolehan Perolehan: Instrumen Tes Tuku Kanggo Proyek Sepur Nasional (TÜVASAŞ)

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
nglumpukake: TÜVASAŞ
0264 275 16 60

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar