Pembaruan Lalu Lintas Lintas ing İzmir

conto aplikasi kanggo nganyari garis lalu lintas ing izmir
conto aplikasi kanggo nganyari garis lalu lintas ing izmir

Garis Lalu Lintas ing İzmir; Perbandaran Metropolitan İzmir wis miwiti aplikasi sing nggawe wong tuwa katon kanthi ngresiki wong tuwa tinimbang mbuwang tandha-tandha lalu lintas kayata lorong ing dalan, tandha peringatan ing jalur sepeda. Iki nyimpen babagan 50.

Cabang Layanan Lalu lintas Distrik Izmir Metropolitan, ing wulan musim panas amarga lumahing dalan katon garis-garis dalan sing katon, lintasan pejalan kaki, jalur sepedha, bus lan mandheg kanggo mbukak tandha horisontal wis miwiti karya reresik. Ing ruang lingkup proyek kasebut, ing pungkasan taun, 2019 dalan garis pembersihan lan 40 ewu kothak meter persegi; Kanthi mesin pembersih jalur dalan, 30 ewu kothak mlaku nyebrang, jalur sepedha lan tandha mandeg bis bakal di resiki.

pisanan ing Turki

Tujuane kanggo ngirit kira-kira 50 saben kothak meter berkat kanggo ngresiki lan menehi garis sing katon tinimbang ngatasi masalah lalu lintas sing serius. Tinimbang mbangun tondho reresik iki wis rampung kanggo pisanan ing Turki.

Karya sing pisanan ditindakake ing lurung-lurung ing dalan lan dalan ing Mustafa Kemal Sahil Boulevard, Jalan Yeşildere, Mürselpaşa Street lan İzmir International Fair. Ing pungkasan taun, tandha-tandha ing sisih liya Izmir bakal dibersihake sajrone skop proyek iki.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sal 19

Kabar Pengadaan: Komunikasi, Elektronik, Teknologi Komunikasi Dianggo

November 19 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 19

Notice Pengadaan: Bahan bakar bakal dibeli

November 19 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar