Crita Orsay Katon kaya stasiun Sepur Haydarpaşa

crita orsayin katon kaya gareng haydarpasa
crita orsayin katon kaya gareng haydarpasa

Crita Orsay meh padha karo Stasiun Sepur Haydarpaşa: 1939 minangka bangunan sing ora ana guna sing ilang karakter stasion amarga ora cocog kanggo sepur sing dawa. Ing 1970, dheweke mikir babagan ngrusak gedhung lan mbangun hotel tinimbang. Nalika Parisian obyek, pamrentah mutusake supaya bangunan kasebut dadi museum ing 1977. Dibukak ing 1986, Museum Orsay 32 wis dadi luwih saka yuta pengunjung 93 saben taun.

Tembok Koransaka Melishan Devrim; Musée d'Orsay minangka salah sawijining alamat sing paling kerep dibukak ing Paris, ora mung ing babagan koleksi, nanging uga amarga karya seni. Nalika Istana Orsay (Palais d'Orsay), sing dibangun nalika jaman Napoleon, dibakar nalika Komuni 1810 Paris, gedhung stasiun gedhe dibangun ing situs kraton kasebut. Bukaan gedhung stasiun kanthi sesambungan karo pambuka 1871 Paris Universal Exhibition, lan titik rawuh para tamu sing teka saka luar negeri yaiku Paris Orsay Station. Gedung stasiun meter 1900 minangka bangunan industri paling 'industri' ing wektu kasebut saka segi logam 175 ewu ton, nanging struktur logam kabeh didhelikake ing mburi omah watu hias kanggo cocog karo Louvre. Bangunan stasiun kasebut, sing wis meh operasional meh 12 ing taun kepungkur, wis ilang fungsine minangka asil saka introduksi sepur sing luwih dawa ing 40.

Bangsa Perancis pancen kasengsem karo apa sing bisa ditindakake karo budaya lan seni sing padha sawise Perang 2.World. Kanggo pisanan ing présidhèn Charles de Gaulle, Kementerian Budaya diadegaké. André Malraux, sing pisanan sing dilantik dadi pelayanan iki, minangka sejarawan seni, utamane minat psikologi seni. Sanajan ora ana pembangunan sing misuwur sajrone jaman Malraux, sing dadi menteri budaya pertama ing negara antarane 1959-1969, para Parisian pancen kuwat banget kanggo nglindhungi kutha kasebut.

Stasiun Orsay, sing durung digunakake wiwit 1939, langsung ana ing sisih Louvre, ing jero kutha. Pamrentahan anyar, keganggu amarga bangunan ing tengah kutha wis disfungsi, ngidini perisakan bangunan stasiun ing 1970 ngganti hotel gaya modern. Jacques Duhamel, menteri budaya sawise Malraux, sing mimpin keputusan iki, ngarahake kabijakan budaya pamrentah menyang pusat. Iki milih kabijakan nyuda budaya minoritas dadi budaya nasional sing umum. Duhamel, sing sukses mindhah anggaran sing diwenehake menyang administrasi lokal menyang pelayanane, ilang lenggah ing 1973 lan ana owah-owahan kabijakan budaya Prancis, saéngga ngindhari sepur olahraga Orsay.

KONSEP KONSEP MUNGSA KANGGO

Ing 1977, iku mutusake kanggo nguripake stasiun dadi museum. Ing 1975, Direktorat Museum Prancis nggawe saran iki lan ngarahake wilayah iki dadi 'ruang museum' kanthi bangunan kasebut dadi musium ing antarane Louvre lan National Museum of Modern Art ing Georges Pompidou Center. 1978 diwenehi komisi sipil kanggo ngawasi konversi bangunan kasebut, sing diwenehi status monumen sejarah, lan museum iki diresmikake dening François Mitterrand, présidhèn jaman saiki.

MUSEUM AS INSTITUSI NEGERI AUTOMOTIF

Owah-owahan ing kabijakan budaya Prancis wis akeh kontribusi tumrap ekonomi nasional. Ing 1990, museum Istana Louvre lan Versailles diumumake 'lembaga negara otonomi', lan musiyum kasebut diijini nggawe anggaran dhewe lan nggunakake bathi dhewe. Ing 2000, macem-macem insentif kayata potongan pajak ditawani institusi sektor swasta sing mbiayai museum nasional. Sajrone pelayanan sejarawan seni Malraux, industri budaya, sing mung menehi 0.39 kanggo ekonomi negara, entuk volume francs 1981 milyar ing 2,6 lan 1993 milyar franc ing 13,8. Saiki, jumlah penghasilan budaya Prancis 7,3 milyar euro.

GAMPANG TANPA TANPA GOLEKTOR GAR LOSSING

Sajrone konversi Stasiun Sepur Orsay dadi museum, unsur arsitektur utama sing dadi tandha gedhung omah isih ditinggal. Langit-langit kaca sing ditutupi, langit-langit gedhe kanthi langit-langit sing dhuwur, jam-jam monumental ing stasiun lan jendela sing digawe jam diganti dadi museum tanpa kelangan apa-apa saka arsitektur abad 19. Ngelingi kasunyatan manawa bangunan kasebut ing abad 19, musium papat tingkat kasebut dipindhah menyang musium minangka impresionisme. Patung 1848.yüzyıl ditemokake ing bale utama stasiun lan perabotan lan foto wektu kasebut dipamerake ing musium kasebut. Karya impressionis paling misuwur ana ing lantai ndhuwur. Jam jamak ing jendela Museum Orsay minangka wilayah sing paling disenengi kanggo turis motret.

Museum Orsay, sing wis ngalami rong taun maneh ing 2011, sing regane $ 27 yuta dolar, dadi luwih saka 3 yuta pengunjung saben taun. Ing pemulihan paling anyar, pendekatan ditrapake kanthi nglukis tembok kanthi warna pastel kanthi harmoni lukisan lan ngambar warna ing lukisan. Luwih saka yuta wong wis ngunjungi museum kasebut wiwit dibukak ing 1986. Museum kasebut, sing kalebu karya para master Prancis sing misuwur kayata Edouard Manet, Gustave Courbet, Vincent Van Gogh, Renoir lan Rodin, uga nganakake pameran sauntara kanggo nggedhekake koleksi. Ing njero musium ana auditorium lan balai bioskop.

Minangka lembaga negara otonom, ucapake museum menyang Stasiun Kereta Api Haydarpaşa ing syarat-syarat ninggalake musium menyang manajemen ahli lan nggawa bangunan abad 19 menyang negara kasebut kanthi fungsi anyar.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sat 23

RayHaber8. Ulerane!

November 23
nglumpukake: RayHaber
+ 90 232 7000729
Pt 25

Minyak Tender: Minyak Bahan Bakar 145.000 LTD bakal Tuku Muli

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 26

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar