Dawane Akamasi Tram Line nganti Mileage 20

Dawane jalur trem Akcaray munggah kilometer
Dawane jalur trem Akcaray munggah kilometer

Dawane Akamasi Tram Line nganti Kilometer 20; Kocaeli Metropolitan Metropolitan dilanjutake Garis Tram Akçaray ing antarane Stasiun Bas lan Kampus Latihan Sekapark nganti tekan Jalan Pantai. Garis anyar, 11, rampung dina Senen (Nopember). Pemicu tes pertama garis anyar bubar, Walikota Assoc. Dr. Tahir Büyükakın wis nglakoni. Kanthi tambahan garis trem anyar sing dibukak menyang garis trem, wis ana garis trem ing Kocaeli wis tambah dadi 20 kilometer.

BARU BARU DIBUKA KANGGUH kanggo SERVIS

Baris anyar trem Akçaray, sing diladeni dening Kocaeli Metropolitan Municipality, dibukak ing Kampus Latihan Sekerpark lan Plajyolu. Tahap pertama Rumah Sakit Negeri Seka - Kecamatan Sekolah rampung dening Metropolitan. Kanthi undhak-undhakan kampus Latihan Sekapark kaping kalih, baris anyar nganti tekan dalan Pantai. Pandu uji pertama ing baris anyar Presiden Tahir Büyükakın'ın, dibukak panggunaan warga.

KURUCEŞME REACHING LINE REHONES bakal rawuh

Kampus Pelatihan Sekapark lan garis anyar sing tekan Plajyolu dibukak. Baris iki banjur bakal dilanjutake Kocaeli Metropolitan Municipality menyang Kuruçeşme. Metropolitan Municipality, sing bakal tender taun 2020, bakal miwiti mbangun garis Kuruçeşme. Pakaryan kanggo garis tekan Rumah Sakit Kota saka area stasiun bis uga bakal cepet.

AÇARAY TRAMVAY MAP

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar