Marmaray, Intine Jalanan Iron Silk

tombol kunci wesi sutra marmaray
tombol kunci wesi sutra marmaray

Iron Silk Road Kunci Point Marmaray miwiti saka kutha Cina Xi'an, nggunakake Marmaray Eropah China pungkasan Railway Express saka Sepur kargo, kang mèlu line BTK Kazakhstan lan Azerbaijan've ngetik Turkey liwat Kars liwat Georgia banjur akses tabung marmaray liwat Eropa wis ngrambah. Ing sajroning proyek 'One Generation One Way', sepur kareta panjang meter 850 meter pertama saka China budhal kanthi upacara sing dianakake ing Stasiun Kereta Api Chang Ankara, ngliwati Marmaray, titik utama dalan Iron Silk, lan tekan gapura tapel wates Kapıkule.

Amarga kapasitas sepur, sepur pertama sepur, sing mlaku ing rong bagian, dianakake ing Kapıkule. Sepur loro kasebut, sing tekan Kapıkule Border Crossing ing awan awan, sepisanan layar kanthi scan X-Ray lan banjur digabung karo rong gerbang 21. Mengko, sepur kasebut lunga saka Kapıkule Border Crossing kanthi lokomotif Bulgaria menyang ibukutha Ceko. Sepur iki bakal nyabrang Prague, Serbia, Hongaria lan Slowakia liwat dalan Iron Silk menyang Prague.

Intine garis Iron Silk Road saka China menyang Eropa kanthi nggunakake jalur Baku-Tbilisi-Kars Railway yaiku jalur persilangan Marmaray, sing menehi jalur ing jero banyu saka Asia menyang Eropa. barang wektu transportasi antarane China lan Turki 2 bawana, 10 negara, 2 View 11 ewu 483 kilometer days route 12, "project abad" Marmaray ing iku malah Integrasi ing wektu antara Wétan Tebih lan Eropah Kulon iki sudo kanggo 18 dina.

Pengangkutan kargo liwat koridor tengah nggunakake garis Baku-Tbilisi-Kars lan Marmaray bakal ngirit wektu lan energi dibandhingake koridor liyane. Iki minangka langkah sejarah banget babagan perdagangan perdagangan regional lan global. Mula, sepur iki, sing wis lelungan ewu kilometer, minangka simbol jaman anyar ing transportasi ril.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sat 23

RayHaber8. Ulerane!

November 23
nglumpukake: RayHaber
+ 90 232 7000729
Pt 25

Minyak Tender: Minyak Bahan Bakar 145.000 LTD bakal Tuku Muli

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 26

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar