Dendakan Motong ing Euro ing Bandara Istanbul

dendo ing euro ing bandara Istanbul
dendo ing euro ing bandara Istanbul

IGA, operator saka Bandara Istanbul, didakwa wis ngukum dewa ing bandara liwat euro kasebut.

Miturut Daftar Penalti IGA, operator Bandara Istanbul, para penyewa bisa didenda saka 100 Euro dadi 100 ewu Euro.

Praktek pidana sing menarik uga ana ing dhaptar. Manuk, kelawar lan sapanunggalane. ora katon lan dikandhani kewan, ninggalake alangan sing ora biasa, mlebu ora resmi mlebu dalan layanan, kendaraan kanthi cepet, ninggalake lawang lan tong sampah mbukak, nuduhake sikap sing ngganggu penumpang, mlebu lengen penumpang, nggunakake tongkat ing rute kasebut angel banget kanggo para penyewa ing bandara.

Paukuman 100 nganti sewu euro

SözcüMiturut laporan, denda sing ditrapake dening operator bandara kasebut ana ing tahap 3. Ing pengulangan kaping pisanan saka paukuman kapisan, 2 tikel jumlah paukuman lan ing pengulangan kaping pindho, multiplier 4 diterapake. Khusus, ing kasus mbaleni kasalahan sing dikenalake ing perusahaan kaping telune paukuman 100 ewu euro bakal ditrapake. Biasane, bandara dikontrol dening State Airports Authority (DHMI). Nanging, ing sawetara bandara transfer-transfer-transfer kayata Istanbul Airport, perusahaan operasi nindakake audit kasebut tinimbang DHMİ. Ing kasus iki, perusahaan dhewe nemtokake kontrol lan denda.

Pembiayaan Yeni Anyar digawe liwat denda

Sawetara operator negesake manawa pihak panguwasa duwe "resmi ambush" mung kanggo ngukum denda. Mayuta-yuta euro amarga hukuman ing sawetara bisnis ngalami kerugian sing kacathet. Masalah liyane yaiku masalah finansial ngalami ing operasi bandara lan pembiayaan anyar digawe liwat paukuman. Koran kasebut tekan pejabat IGA babagan dhaptar kriminal lan tuduhan, nanging ora ana sing bali saka perusahaan kasebut.

Tender Kréta Saiki

tsar 15

Pengembangan Dipimpin London

Januari 15 @ 08: 00 - 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar