Katrangan Channel Turhan babagan Channel Istanbul

Saluran Istanbul
Saluran Istanbul

Cahit Turhan, Menteri transportasi lan Infrastruktur, ujar manawa proses ngrencanakake Kanal Istanbul wis rampung. Bangsa Tionghoa uga kasengsem, nanging sing paling relevan yaiku negara-negara Benelux. Loro teknologi lan negara sing duwe pengalaman kerja ing lapangan iki. " Menteri Turhan ujar manawa ukuran proyek kasebut yaiku 20 milyar dolar.

Cahit Turhan, Menteri transportasi lan Infrastruktur, nyatakake yen proses EIA wis rampung lan proses ngrancang meh rampung ing Proyek Kanal İstanbul. "Kahanan finansial luwih sarujuk dibandhingake taun kepungkur. Negara-negara Benelux kasengsem, kita miwiti negosiasi ”. kamardikan Menteri Turhan, sing dadi tamu ing kantor Ankara mangsuli pitakon babagan agenda kasebut. Nyariosaken manawa proses EIA wis rampung lan proses ngrancang meh rampung ing Channel Istanbul, Menteri Turhan ujar, "Bosporus, sanajan Dardanelles, ngalami kasusahan kanggo nuntut tuntutan transportasi segara. Kita duwe kapasitas kanggo ngirim kapal 25 ewu saben taun ing Bosphorus. Ing kahanan sing paling apik, kita nganti sewu 40. Ing 2013, 40 minggah sewu, mula 35 mudhun dadi ewu. Saiki tren iki wiwit nambah. Ekonomi negara-negara Asia bakal berkembang kanthi bertahap, lan nalika barang sing diprodhuksi ing China lan produk sing diproduksi ing Asia Lor dibukak menyang jagad liwat port ing Segara Ireng, 70 bakal nuntut sewu lalu lintas kendaraan. Sampeyan ora mungkin nyebrang. Kanal Istanbul minangka proyek transportasi lan penting kanggo kita nuntut tuntutan transit ing selat iki ”.

20 BILLION DOLLARS PROJECT

Turhan mratelakake manawa dheweke terus negosiasi babagan finansial. "Wong Tionghoa uga kasengsem, nanging sing paling relevan yaiku negara-negara Benelux. Kaloro teknologi lan negara kasebut duwe pengalaman kerja ing lapangan iki. Dheweke ujar yen bisa entuk pendanaan. Taun iki, kahanan pembiayaan luwih disenengi tinimbang taun kepungkur. Saiki, ana pasar finansial sing macet ing Eropa, ing ngendi tingkat bunga suda. Kita kudu ngevaluasi lingkungan kasebut kanthi becik. Gumantung saka syarat pembiayaan, 20 minangka proyek sing bakal nganti $ milyar. Proyèk 5 milyar dolar bakal digunakake kanggo pamindahan infrastruktur sing ana kanggo dalan, energi, lan sistem transportasi sing bakal kena pengaruh ing proyek kasebut. Tanduran pisanan bakal ditindakake kanggo iki. Kita ngarepake penghasilan meh siji milyar dolar saben taun saka transportasi segara ..

(Benelux minangka kerjasama politik lan formal adhedhasar kesatuan geografis Belgia, Walanda lan Luxembourg.

Peta Kanal Istanbul

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar