DHMI bakal nggawe tuku PNS permanen!

dhmi PNS tetep bakal tuku
dhmi PNS tetep bakal tuku

DHMI bakal nggawe tuku PNS permanen! ; Direktorat Jenderal Angkatan Udara Nasional (DHMI) dening aplikasi pilihan KPSS 2019 / 2 ing ruang lingkup rekrutmen lulusan sekolah tinggi, rekrutmen pegawai lulusan sarjana lan staf rekrutmen lulusan lulusan bakal direkrut staf 29.

Quotas Sarjana saka 19 Petugas Sarjana Sarjana XNUMX: Rekrutmen Pegawai Api DHMİ 1, Rekrutmen Pegawai RFF DHMİ 3, Rekrutmen Pegawai DHMİ 4, Rekrutmen DHMİ 11, kalebu jumlah staf lulusan sarjana sing bakal nggawe karyawan umum.

Quotas Pegawai lulusan Sekolah Tinggi 8 SMA: Rekrutmen DHMİ 8 Teknisi bakal dadi rekrutmen staf masarakat 8 umum.

Associate Degree 2 Petugas Recruitment Quotas: DHMI bakal nganakake staf mung karyawan umum 2, kalebu Pemandu Mesin Mesin 2.

Calon sing bakal milih posisi RFF Officer (Bomba) saka Direktorat Umum Penguasa Bandara Negeri dibutuhake kanggo syarat ing ngisor iki:

a) Dadi paling dhuwur 1.65 meter,

b) Cacahe maksimal 10 utawa kurang saka bobot 15 ing rong angka pungkasan saka nilai sing dituduhake ing sentimeter dawa, (Timbang lan ngukur bakal ana ing weteng kosong lan sikil gundhul)

c) Asma, bronkitis, sesak napas, epilepsi, buta warna, gagap, budheg, cacat visual abot dll. kurang rasa ora nyaman sacara biologis,

ç) Sensitivitas psikologis lan kasenengan sing gedhe banget, kelainan prilaku, wedi karo kurungan, wedi banget, wedi peteng, mundhut getih lan liya-liyane. ora kena kejiret ing penyakit psikologis lan saraf,

d) Struktur fisik lan psikologis sing wis ditemtokake ing klausa "c" lan "ç" lan Dewan Kesehatan şartlar "saka rumah sakit negara utawa universitas universitas sing nuduhake yen bisa dadi pejabat RFF (Perwira Bandara lan Pertempuran Bomba) ing saindenging negara.

Staf Sekolah Tinggi DHMİ

GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. WAGON TEKNIK 2
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. WAGON TEKNIK 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. WAGON TEKNIK 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. WAGON TEKNIK 5
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. WAGON TEKNIK 2
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. WAGON TEKNIK 2
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. WAGON TEKNIK 2
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. WAGON TEKNIK 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. WAGON TEKNIK 2
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Teknisi 2
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Teknisi 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Teknisi 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Teknisi 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Teknisi 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Teknisi 1
GENERAL DIRECTORATE OF STATE RAILWAYS TRANSPORT INC. Teknisi 1

Staff Associates DHMİ

JAMINAN UMUM ING PERNIAGAAN NEGERI NEGARA DRIVER MACHINE
JAMINAN UMUM ING PERNIAGAAN NEGERI NEGARA DRIVER MACHINE

Staf Siswa sarjana DHMİ

JAMINAN UMUM ING PERNIAGAAN NEGERI NEGARA KAWASAN APRON 1
JAMINAN UMUM ING PERNIAGAAN NEGERI NEGARA JAWATAN ARFF 1
JAMINAN UMUM ING PERNIAGAAN NEGERI NEGARA JAWATAN ARFF 1
JAMINAN UMUM ING PERNIAGAAN NEGERI NEGARA JAWATAN ARFF 1
JAMINAN UMUM ING PERNIAGAAN NEGERI NEGARA Lowongan 1
JAMINAN UMUM ING PERNIAGAAN NEGERI NEGARA Lowongan 2
JAMINAN UMUM ING PERNIAGAAN NEGERI NEGARA Lowongan 1
JAMINAN UMUM ING PERNIAGAAN NEGERI NEGARA ENGINEER 1
JAMINAN UMUM ING PERNIAGAAN NEGERI NEGARA ENGINEER 1
JAMINAN UMUM ING PERNIAGAAN NEGERI NEGARA ENGINEER 1
JAMINAN UMUM ING PERNIAGAAN NEGERI NEGARA ENGINEER 1
JAMINAN UMUM ING PERNIAGAAN NEGERI NEGARA ENGINEER 1
JAMINAN UMUM ING PERNIAGAAN NEGERI NEGARA ENGINEER 1
JAMINAN UMUM ING PERNIAGAAN NEGERI NEGARA ENGINEER 1
JAMINAN UMUM ING PERNIAGAAN NEGERI NEGARA ENGINEER 1
JAMINAN UMUM ING PERNIAGAAN NEGERI NEGARA ENGINEER 1
JAMINAN UMUM ING PERNIAGAAN NEGERI NEGARA ENGINEER 1
JAMINAN UMUM ING PERNIAGAAN NEGERI NEGARA ENGINEER 1

Tender Kréta Saiki

tsar 15

Pengembangan Dipimpin London

Januari 15 @ 08: 00 - 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar