Bebener Pengeboran Bandara 32 DHMİ

dhmin kasunyatan manawa pengeboran ing bandara ora nggoleki
dhmin kasunyatan manawa pengeboran ing bandara ora nggoleki

Ing bandara kita, latihan darurat sing ditindakake ing koordinasi unit Penyelamat Airport lan Fire Fighting (RFF) kita ora cocog karo kasunyatan.

Sajrone latihan sing ditindakake ing bandara 32, tim RFF sing sukses ngluwari, bantuan darurat lan tugas intervensi kacilakan, narik perhatian karo pagelaran sing unggul.

AIRPORT KAMI ING EMUN ELLER

Nyedhiyakake katrampilan profesional kanthi sukses ing latihan lan operasi ngluwari, tim RMF DHMİ ngembangake pengalaman praktis kanthi nindakake skenario realistis ing lapangan.

Yok Ana kemungkinan kaping pindho ing darurat. Mula, wiwit sepisanan, kabeh kudu ditindakake kanthi bener lan kanthi cara sing direncanakake.S AR Unit RFF, sing tumindak kanthi motto, siap nanggapi kahanan darurat ing wayah awan 24.

ÜZ KAMI KANGGO, BUKU, BASA ”

Tim kita ngerti kasunyatan manawa bisa nylametake urip kanthi saingan ing kahanan darurat kanthi rencana, kawruh, komando, koordinasi lan komunikasi lan nyatakake tekad kanggo njamin para penumpang kaya ing ngisor iki: "Kita kuwat, wani, siap"

PIRANG RANCANGAN EMERGENCY DIPENGKE?

Sesuai karo aturan Organisasi Penerbangan Sipil Internasional (ICAO), wajib nyiapake rencana darurat bandara. Tugas iki diwenehake menyang operator bandara kanthi aturan sing ditindakake ing negara kita.

Ing konteks iki, unit RFF nganakake tugas koordinasi kanggo nyiapake rencana darurat ing bandara sing dikendhaleni dening DHMİ.

Rencana darurat; Kanthi bantuan kabeh pamangku bandara lan lembaga lan organisasi sing protokol ditandatangani, penting kanggo nindakake kegiatan sing dibutuhake kanggo nylametake urip saka kedadeyan darurat ing bandara lan cepet bali menyang kegiatan penerbangan bandara.

LAMPIRAN APLIKASI

Sesuai karo undang-undang, kabeh bandara rampung ing wektu latihan rong taun kanthi partisipasi sing wiyar. Latihami kita ing 2019 yaiku:

Bandara Ordu Giresun, Bandara van Ferit Melen, Bandara Kastamonu, Bandara Erzincan, Bandara Agri Ahmed-i Hani, Bandara Sinop, Bandara Balikesir Koca Seyit, Bandara Konya, Bandara Gaziantep, Bandara Mus Sultan Alparslan, Bandara Istanbul Ataturk, Bandara Antalya, Ankara Esenboga Bandara, Bandara Elazig, Bandara Kayseri, Bandara Tekirdag Corlu Ataturk, Bandara Usak, Bandara Igdir Sehit Bulent Aydin, Bandara Trabzon, Bandara Kars Harakani, Bandara Hatay, Bandara Kocaeli Cengiz Topel, Bandara Tokat, Bandara Mugla Milas-Bodrum, Hakkari Yuksekova Selahaddin Eyyubi Bandara, Bandara Adana, Bandara Diyarbakir, Bandara Amasya Merzifon, Bandara Isparta Suleyman Demirel, Bandara Erzurum, Bandara Malatya, Bandara Adiyaman.

Map of Turkey Airport

Tender Kréta Saiki

Sal 10

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00
Sal 10

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar