Dina iki ing Sejarah: 10 November 1923 Railway Anatolian

10 kasim 1923 Anatolian Railways
10 kasim 1923 Anatolian Railways

Dina iki ing Sejarah
10 November 1923 Persetujuan Huguenin lan Wakil Nafia Mukhtar ditandatangani ing Anatolian Railways.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar