Dina iki ing Sejarah: 29 November 1919 Foreign Affairs Inggris

sejarah
sejarah

Dina iki ing Sejarah
29 Nopember 1919 Deputi Wakil Sekretaris Inggris Crowe Paris wrote kanggo Sekretaris Negara Curzon: im Ayo ora narik kawigaten Staff ing railways; iki nguatake Mustafa Kemal lan nyebabake penolakan saka wong-wong Yunani. "

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar