Dina iki ing Sejarah: 30 November 1975 ing TCDD Eskişehir Plant

tanggal dina iki november tcdd pabrik Eskisehir
tanggal dina iki november tcdd pabrik Eskisehir

Dina iki ing Sejarah
30 November 1932 Ulukisla-Iiade (60 km) baris dibuka. Kontraktor Jülius Berger Consortium.
30 November 1975 TCDD 100 diprodhuksi ing Eskişehir Plant. Lokomotif kasebut dilaksanakake kanthi upacara.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar