Dina iki ing Sejarah: 5 November 2017 Antalya 3. Proyek Sistem Rilis Stage

Proyék sistem sepur antalya ora mandheg ing wayah wengi
Proyék sistem sepur antalya ora mandheg ing wayah wengi

Dina iki ing Sejarah
5 November 1903 Karo dekrit, setengah saka lulusan Hendeshane-i Mülkiye diputusake dipunginaake ing Hijaz Railways. Praktek iki ditampa kanggo lulusan Mekteb-i Sanayi lan Darul-Hayr-i Ali ing 1906.
5 November Tram Lokal 2016 Ing Samsun Wiwit Nggarap Penumpang
5 November 2017 Antalya 3. Referendum kanggo Project Phase Rail Project

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sat 23

RayHaber8. Ulerane!

November 23
nglumpukake: RayHaber
+ 90 232 7000729
Pt 25

Minyak Tender: Minyak Bahan Bakar 145.000 LTD bakal Tuku Muli

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 26

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway Tender

Dadi pisanan komentar

komentar