Diskon kanggo Fees Bas Umum kanggo Siswa ing Alanya

siswa ing lapangan tinimbang bis umum bakal mbayar dhuwit
siswa ing lapangan tinimbang bis umum bakal mbayar dhuwit

Diskon kanggo Fees Bas Umum kanggo Siswa ing Alanya; Ing Alanya, siswa bakal mbayar 2.25 tinimbang 1.80. Alanya Metropolitan Munisipalitas ketemu ing Alanya kanggo kaping pindho subisi komisi UKOME keputusan iki nyenengake siswa saka Alanya. Sarujuk karo rega bis umum ing Alanya bakal padha karo Antalya. Patut, siswa saka Alanya 20 saka bus umum 2.25 ing November tinimbang mbayar dhuwit tiket 1.80 lira bakal mbayar.

Munisipalitas Metropolitan Antalya, ing pandhuan saka Mayor Muhittin Böcek kanggo ngenali, ngrancang lan ngrampungake masalah pasinaon ing situs. Ing konteks iki, baris transportasi transportasi transportasi umum (UKOME) Antalya Metropolitan Pusat UK (UKOME), lan subkomunikasi rute ketemu ing bangunan layanan Alanya Kestel kaping pindho. Diatur miturut ketua Dinas Perencanaan transportasi lan Sistem Rel, Nurettin Tonguç, pejabat UKOME, Perbandaran Alanya, Polisi lan Polisi Gendarmerie, Kamar Minibusers Doğan Bacak lan kepala koperasi kanggo rute sing relevan mlebu rapat kasebut.

TAHAPAN UNTUK GAMPANG PELAJAR

Kampus Universitas Alanya Alaaddin Keykubat ing siswa Kestel teka lan nindakake langkah lan ekspedisi sing luwih gampang dibahas ing sub-komisi kasebut. Sajrone rapat-rapat kasebut, sarujuk karo rega bis umum ing Alanya bakal padha karo Antalya. Patut, siswa ing Alanya sawise mutusake Majelis Umum 20 UKOME ing November sawise bus 2.25 bis umum tinimbang mbayar tiket 1.80 kilogram.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar