ORBEL Nawakake Kabar Apik kanggo Guru

Saka guru orbital menyang mobil kabel ing ngarep omah lan berita diskon taman petualangan
Saka guru orbital menyang mobil kabel ing ngarep omah lan berita diskon taman petualangan

Diskon Injil saka guru menyang ORBEL; Ordu Metropolitan Municipality subsidiary ORBEL A.Ş. 24 ngandharake manawa bakal ana diskon 50% ing Fasilitas Mobil Kabel, Reverse House lan Taman Pengembaraan ing Hari Guru Nopember.

24 NOVEL PERCENT 50 DISKAUN

Saka wektu, kanthi kampanye ing wilayah sing dilayani, ORBEL A.Ş. Sawise kampanye kanggo siswa sing anyar, uga bakal menehi diskon kanggo guru sing dadi landasan bangunan ing masa depan negara.

Ing rapat sing ditindakake ing 15.10.2019, perusahaan kasebut diundang menyang ORBEL A.Ş. wis mutusake nggawe diskon 24% ing fasilitas Teleferik, Reverse House lan Taman Pengembaraan.

24 Ing wulan Nopember, guru sing entuk bathi entuk diskon dibutuhake supaya bisa nampilake kertu ID personel.

Tender Kréta Saiki

tsar 11

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar