Saka DTD menyang TCDD Taşımacılık A.Ş. Ngunjungi General Manager Yazıcı

dtdden tcdd tasimacilik minangka direktur ngunjungi direktur umum
dtdden tcdd tasimacilik minangka direktur ngunjungi direktur umum

Saka DTD menyang TCDD Taşımacılık A.Ş. Ngunjungi General Manager Yazıcı; TCDD Pengangkutan Co Kamuran Yazıcı, sing diangkat dadi Manajer Umum lan Ketua Dewan Dirancang, dibukak dening Anggota Dewan DTD ing jabatane lan pengin sukses bisa dingerteni.

TCDD Taşımacılık A.Ş. uga minangka anggota Asosiasi Pengangkutan Railway. lan kabeh masalah sing ana hubungane karo sektor sepur iki dinile bareng.

Nyatakake manawa sesambungan karo TCDD Transport .A.Ş, yaiku lokomotif transportasi sepur, lan Asosiasi Angkutan Railway bakal entuk asil sing positif kanggo sektor sepur.

Tender Kréta Saiki

Pt 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar