EGO Reorganized Line 474 minangka Express Line

ego disusun ulang baris minangka baris ekspres
ego disusun ulang baris minangka baris ekspres

EGO Reorganized Line 474 minangka Express Line; Perbandaran Ankara Metropolitan, sing ngetrapake praktik anyar nalika dadi kutha sing dadi santri siswa, mula nyebar sup panas kanggo para siswa Universitas miturut pandhuane Walikota Ankara Mansur Yavaş.

Metropolitan Municipality, sing menehi dhukungan ekonomi siswa sing sinau ing ibukutha saka diskon banyu kanggo transportasi, rute sepeda lan kertu langganan diskon, miwiti distribusi sup panas sing pertama ing Universitas saka Yıldırım Beyazıt University.

ING PALING BREAKFAST: PALING PANJENENGAN

Siswa Universitas sing ora sarapan ing Ankara bakal diwiwiti kanthi sup panas ing Metropolitan.

Siswa kasebut nuduhake minat banget kanggo sup lan roti panas sing disuguhake ing Dapur EGO lan disebar ing Departemen Layanan Sosial Perbandaran Ankara Metropolitan.

PEMBANGUNAN SOUP AKU Miwiti DI 7 CAMPUS UNTIL KRITUS

Necip Özkan, Kepala Dinas Layanan Sosial Metropolitan Ankara, nyatakake manawa distribusi sup gratis bakal ditindakake ing kampus Hacettepe, Gazi lan Universitas Timur Tengah. " . Kita bakal njupuk titik distribusi sup sing kita miwiti saka Universitas Yyaldırım Beyazıt menyang kampus 7 ing saindenging Ankara nganti awal taun. "

THANKS TO CHAIRMAN YAVAŞ

Siswa sing ujar yen ora bisa sarapan amarga wis ninggalake omah ing wayah awal, matur nuwun karo Presiden Yavaş kanggo layanan iki.

Zeynep Gül, mahasiswa ing Departemen Terjemahan lan Penterjemah ing Yildirim Beyazit University, ujar, çek Kita akeh masalah kanggo teka ing Esenboga saka pusat ing wayah esuk. Aku ora bisa sarapan amarga wis tangi awal. Matur nuwun kanggo ngetrapake ide kasebut. Pancen angel banget yen nindakake jam 1,5 jam mandheg esuk. Matur nuwun uga kanggo garis ekspres 474. Layanan bus kita wis saya tambah. Apik banget kelakon. Aku matur nuwun Presiden Mansur amarga menehi layanan iki kanggo kita. "

Çağrı Tali ujar manawa dheweke saka njaba provinsi kanggo sinau ing Ankara lan ujar, uk Kita ora nate nglamar aplikasi kaya ngono. Minangka kejutan sing paling apik kanggo kita. Aku ora bisa sarapan esuk supaya esuk karo sekolah. Mansur pengin matur nuwun kanggo Presiden amarga mikir babagan siswa. "

LAMPIRAN (DIREKTIK) Line ING SERVICE

Sasampunipun panjaluk sanget para siswa, garis bis sing nomer 474 ngladeni ”Yıldırım Beyazıt University (AYBÜ) -Saray-Ulus-Kızılay yeniden disusun maneh miturut prentah Walikota Yavaş lan miwiti beroperasi minangka garis ekspres.

Sawise rencana anyar sing digawe dening Direktorat Umum EGO, siswa bakal bisa lelungan kanthi luwih gampang kanthi nambah jumlah layanan ing garis ekspres AYBU-Saray-Ulus-Kızılay.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar