Undangan saka General Manager EGO

ego manager umum ing Universitas kasebut
ego manager umum ing Universitas kasebut

Undangan saka General Manager EGO menyang Universitas-Remaja kanthi Passion for Bus; XSUMX Teknik Sipil Universitas Sakarya, sing ujar manawa dheweke nate urip ing Ankara lan dheweke dadi kekasih Ankara. siswa kelas Enes Ekizer ngirim e-mail menyang Walikota Mansur Yavaş sing nyatakake pengin ndeleng bis Perbandaran IKARUS. Presiden Kita Mansur Yavaş, sing ora nolak panjaluk Ekizer, menehi pituduh marang Direktorat Jenderal EGO babagan kabutuhan kasebut.

Manajer Umum EGO Nihat ALKAŞ ngajak Ekizer menyang Otoritas lan dadi dheweke di kantor. Sajrone pacelathon antarane merek Alkaş'ın IKARUS sing cukup nyenengake takon saka pujian Ekizer, ibune umur patang taun teka ing Ankara amarga penyakit kasebut, kulo bis menyang lan saka rumah sakit sajrone kedatangan lan budhal saka IKARUS ngandhani yen semangat dheweke. Ing wektu sing padha, Ekizer menehi trofi karo Alkaş kanthi foto bus IKARUS.

Sawise iku, Enes Ekizer, sing njupuk rong foto, siji Model 3 Körüklü, siji model 1991 lan bis solo XKARX karo pejabat Direktorat Umum EGO, 1992. Dheweke seneng banget tampil.

Ekizer matur nuwun kanggo Presiden Mansur Yavaş lan Manajer Umum EGO Nihat Alkaş amarga menehi minat.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Sat 23

RayHaber8. Ulerane!

November 23
nglumpukake: RayHaber
+ 90 232 7000729
Pt 25

Minyak Tender: Minyak Bahan Bakar 145.000 LTD bakal Tuku Muli

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Sal 26

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar