300 Bus Anyar menyang EGO

egoya bis anyar tuku
egoya bis anyar tuku

Walikota Ankara Mansur Yavaş ngumumake yen bakal tuku bis 300 anyar menyang EGO. Yavaş ujar yen angel kanggo ngetrapake sistem rel sing entheng utawa proyek metrobus amarga overpasses. Aş Kita bakal nggolek solusi kanggo menehi layanan transportasi modern ngatasi masalah kasebut ".

Perbandaran Ankara Metropolitan ngatur "Bengkel Pengangkutan Ankara amacıyla kanggo mbentuk kabijakan transportasi ing lapangan transportasi umum sing nduwe papan sing penting ing urip kutha.

Nalika Direktorat Jenderal EGO nglumpukake kabeh pihak sing duwe kepentingan kanggo ngetrapake kabijakan transportasi transportasi sing bermutu, ramah lingkungan lan visi ing ibukutha, ujaran pembukaan bengkel digawe dening Walikota Ankara Mansur Yavaş.

Kanthi negesake, dheweke pengin njaluk pendapat saben sektor saka para akademi menyang organisasi non-pemerintah, Presiden Yavaş ujar manawa pengin nemtokake peta dalan transportasi ibukutha sing anyar.

Yav Aku ora ngerti lalu lintas ing sektor transportasi minangka dolmaş. Walikota Başkan Yavaş negesake alesan umum kanggo solusi masalah transportasi kasebut.

Herkes Kabeh wong ing jagad iki ngatasi masalah transportasi iki. Bakal ngerteni. Kita bakal ngrampungake bebarengan karo ilmuwan lan organisasi non-pemerintah. Jumlah penumpang sing kita lakoni gratis ing Ankara yaiku 30 saben dina, lan kerugian kasebut ana 630 yuta pound. Kita mlebu protokol karo walikota Moskow. Ing patemon kasebut, walikota Helsinki ngandhani yen sayangé kita ora bisa ngliwati 85 ing transportasi sepeda. Tingkat iki nol persen ing Ankara. Pramila kita miwiti mbangun jalur mancal 56 kilometer. Kita ora duwe kabiasaan ngritik administrasi kepungkur, nanging transportasi umum diabaikan ing Ankara. Ing 2010, kita duwe bus 2 ewu 37 sing dihubungake menyang EGO. Kanthi Undang-undang Metropolitan, nalika kabupaten kalebu, penduduk Ankara nyedhaki 6 yuta yuta. Bus saiki sing saiki ana sewu 540, salah sawijine mlaku ing kabupaten. Setaun sabanjure kita bakal tuku bis 200 liyane nganggo gas alam (CNG) 90. Ana sepur pinggir kutha sing mlaku ing jero Ankara lan nggunakake 300 ewu wong 51 saben dinane. Paling ora 600-300 ewu wong kudu entuk manfaat saka layanan iki. "

Tender Kréta Saiki

tsar 11

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar