Minat banget ing Cybertruck karo Elon Musk

tesla pickup model cybertrucki ngenalake
tesla pickup model cybertrucki ngenalake

Produsen mobil listrik Amerika, Tesla ngenalake model truk jemput Cybertruck anyar minggu kepungkur. Desain kendharaan, kaca kasebut rusak nalika presentasi minangka agenda dina pisanan. Saliyane kabeh iki, Elon Musk ngumumake yen 3 nampa ewonan pra-200 pre-order saben dina lan narik perhatian menyang kendharaan iki. Produksi massa Cybertruck wis diwiwiti diwiwiti ing pungkasan 2021.

Kanthi tweet sing dikandhani Musk ing dina Minggu, kita ngerti manawa sewu pra-pesan 200 ditampa saka Cybertruck. Cybertruck resmi nedahake yen wis nuntut panjaluk serius kanthi ngrampungake jumlah pre-order ing 3.

CEO Tesla Elon Musk nggawe wiwitan model model listrik sing sadurunge dijanjekake. Desain futuristik Cybertruck katon kaya kendaraan nganggo lengen. Sajrone presentasi pikep, mula uga dites kanggo kekiatan. Ing panggung, desainer pangareping Tesla, Franz von Holzhausen wiwit nggempur Cybertruck kanthi pilihan listrik kanthi sledgehammer. Ora ana kerusakan sing ditrapake sawise ditrapake kerja awak.

Nanging, cermin angin sing rusak nalika ngrancang lan promosi kendharaan isih dadi bagean saham mobil sing dituduhake ing Internet. Sanajan jendela ora tugel kabeh rampung, jebol wae. Diterangno manawa jendhela kendhali sing dikuatake iki ora bisa dibedol. Kasturi ora ngenteni asil iki, ujar gelas ora bisa tugel lan tes kasebut gagal.

Kanggo pelanggan pra-order Cybertruck kudu mbayar simpenan dolar 100. Taun produksi kendaraan yaiku 2021. Musk dituduhake ing media sosial yen 146 ewu persen prekara 42 minangka mesin kembar Cybertruck, 41 minangka mesin tri-tri lan 17 minangka mesin tunggal. Rega Cybertruck 39 ewu 900 wiwit $. Versi mobil paling larang yaiku mobil 69 ewu 900. Paket wiwitan mesin single-engine 40 sewu dolar duwe kisaran 400 km.

500 karo sistem mesin loro lan roda papat nawakake jarak cedhak km, lan 50 bisa dituku nganggo tag rega sewu dolar. 800 jarak maksimal motor 3 lan versi drive papat roda rega 70 ewu dolar. 500 karo sistem mesin loro lan roda papat nawakake jarak cedhak km, lan 50 bisa dituku nganggo tag rega sewu dolar. 800 jarak maksimal motor 3 lan versi drive papat roda rega 70 ewu dolar. Pecutan versi iki saka 0 menyang 100 km mung detik 2.9. Sing pengin duwe versi paling dhuwur iki kudu ngenteni taun liyane.

Tesla bakal milih paket nyopir otonom kanggo kabeh model pilihan. Sing pengin 7 nyopir otonom kudu mbayar luwih saka sewu dolar. Ing presentasi, CEO Tesla ngelingi manawa telung model sing paling laris ing AS yaiku pilihan, "Kita kudu truk pikep listrik kanggo ngrampungake masalah energi sustainable".

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar