Eskişehir Road Bakal Nafas

eskisehir cara kanggo ambegan
eskisehir cara kanggo ambegan

Eskişehir Road Bakal Nafas; Perbandaran Ankara Metropolitan nawakake solusi alternatif kanggo pirang-pirang titik ing kutha kasebut supaya bisa nggampangake lalu lintas kutha.

Munisipalitas Metropolitan nyepetake konstruksi ruangan ngisor anyar ing ibukutha; Boulevard Dumlupınar (Eskişehir Road) ing telung jeroan ing ngarep Konutkent, Yaşamkent lan Başkent University terus maju.

TRANSPORTASI UNINTERRUPTED ING DALAN ESKISEHIR

Nalika karya sing ditindakake kanthi dhasar 7 / 24 saya maju kanthi cepet, arus lalu lintas sing ora diganggu bakal dipesthekake kanthi pambukaan garis bawah sing direncanakake supaya rampung ing wektu sing cendhak.

Kendaraan sing pengin mlebu lan metu ing wilayah Konutkent lan Yaşamkent bakal bisa dikendhaleni kanthi berkat alur bunder ing garis ngisor. Kanthi telung jeroan sing bakal nyuda kapadhetan lalu lintas, underpass U-turn ing ngleboke menyang Başkent University bakal nyedhiyakake transportasi sing aman lan cepet menyang arah pusat kutha.

PELEKSAN DIDANG TANPA DIPANGGAL

Metropolitan Munisipalitas, dalan Eskişehir nalika kendharaan sing dituju ing tatanan pejalan kaki sadurunge transportasi tanpa gangguan.

Saliyane kendharaan kendharaan ing ngarep Universitas Baskent, karya konstruksi underan mlaku terus kanthi cepet, supaya para pejalan kaki bisa nyebrang kanthi aman.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar