Eskişehir minangka conto kanthi dalan konkrit

Eskisehir minangka conto kanthi dalan konkrit
Eskisehir minangka conto kanthi dalan konkrit

Eskişehir menehi conto kanthi dalan konkrit; Eskişehir Munisipal Metropolitan, sing minangka conto kanggo akeh institusi utamane kanthi dalan konkrit sing ana ing deso, 13-14 2019 bakal ditindakake ing Ankara ing antarane November 1. Iki minangka siji-sijine kotamadya sing diundang kanggo nggawe presentasi ing Kongres Dalan Konkrit.

Ministry of Transport lan Infrastructure Ministry, Umum Direktorat embong, Cement Association Manufacturers 'ing Turki lan EUPAVE Short jeneng 1 kang bakal dianakaké ing kemitraan karo Concrete Eropah Litostrotos Association. Roads Concrete Congress kanggo akeh institusi luar negeri, organisasi lan individu melu ing kongres sing namung munisipalitas ing Turki Eskişehir Metropolitan Municipality bakal nggawe presentation kanggo peserta. Kongres 3. Pejabat pejabat Penyelenggaraan lan Pembaikan Dalan Departemen nyatakake yen bakal nggawe presentasi sing lengkap babagan conto dalan konkrit sing wis diwujudake ing sesi kasebut nganti saiki lan dheweke seneng banget dadi siji-sijine kotamadya kanggo nggawe presentasi ing kongres.

Sing nyatakake yen dalan konkrit luwih dawa lan luwih ekonomis tinimbang dalan aspal, para pejabat nyatakake yen Kotamadya Metropolitan Eskişehir bakal terus milih dalan konkrit utamane ing dalan deso ing njaba kutha.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar