Festival Kütahya Tile ing Stasiun Alsancak

festival alsancak garda kutahya gin
festival alsancak garda kutahya gin

Festival Kütahya Tile ing Stasiun Alsancak; Ing ruang lingkup Kerajinan ESCO lan Seni Rakyat ında ing jaringan kutha kreatif UNESCO, Kütahya Tile Festival dianakake ing Stasiun Alsancak ing İzmir.

Kanthi acara iki, sejarah, budaya lan seni Kütahya dikenalake. Jubin, keramik, renda jarum, kaligrafi, marbling lan kerajinan liyane ditepungi ing festival kasebut. Koftehouse kawat lokal Kütahya, karya sulaman, pertunjukan visual ing sandhangan tradisional nganggo pola jubin wis diilangi saka dhudha mas kawin lan pertunjukan para puter sing ngowahi lumpur mentah dadi pasu keramik.

Wakil Kütahya Ahmet ERBAŞ, Wakil Gubernur İzmir Osman Nuri CANATAN, Wakil Gubernur Kütahya Ali BEZİRGAN, Wakil Walikota Salih ÖZDEN, Presiden Dewan Perdagangan Kütahya Hasan ÖNCEL, TCDD 3. Direktur Daerah Selim KOÇBAY, Wakil Direktur Daerah, Managers Layanan, staf lan akeh warga sing nekani.

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.

Tanggalan Tender Railway Saiki

tsar 20

Kabar Tender: Salmak Zonguldak Line Open Channel lan Saluran Sabuk

November 20 @ 10: 30 - 11: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Kabar Pengadaan: Pengadaan Alat Spesifikasi Elektronik Railway

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar