Fokus ing Sistem RailO lan EOSB

fokus ing apa sing bisa ditindakake ing sistem rel eso lan eosb
fokus ing apa sing bisa ditindakake ing sistem rel eso lan eosb

Rapat 'Konsultasi' biasa ditindakake dening Kamar Perindustrian Eskişehir (ESO) lan Zona Perusahaan Organisasi Eskişehir (EOSB). Ing rapat kasebut, evaluasi babagan sektor sistem rel diteliti.

Presiden Majelis Majelis ESO Süha Özbay, Presiden ESO Celalettin Kesikbaş, Presiden EOSB Nadir Küpeli, Wakil Presiden ESO Fatih Düş lan Sinan Özeçoğlu, Anggota Dewan ESO Recep Taşel, Ömer Benli, Gürhan Albayrak, Evren Şahin, Presiden EOSB Metin Saraç, Wakil Anggota Dewan EOSB Riza Zeydan, Yavuz Ayva, Hamza Tınas, Hikmet Çetin lan Anggota Komite Audit Samet Özkaya.

Ing Rapat Konsultasi sing dikelola dening ESO lan EOSB, digarisake yen Sektor Sistem Rail minangka sektor masa depan lan kesediaan kanggo ngrembakake iki minangka kutha lan kemungkinan kontribusi kanggo pangembangan sektor iki dinile.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar