Çetin Eme Modern modern Dibukak kanggo panggunaan Warga

gapura cetin emec ust anyar dibukak kanggo warga
gapura cetin emec ust anyar dibukak kanggo warga

Çetin Eme Modern Modern Dibukak kanggo Gunakake Warga; Saliyane kendharaan ing lalu lintas ing wong mlaku kanthi cara sing nyaman sing ngidini Kocaeli Metropolitan Municipality, kutha iki entuk tunjangan pejalan kaki sing anyar lan modern.

Jembatan passetin Emeç Emreç anyar sing dumunung ing tlatah Yenidoğan ing distrik İzmit bakal rampung kanthi konstruksi lan landskap paling apik. Selaras karo pakaryan Departemen Ilmu Ilmu, jembatan anyar lan modern, sing wis rampung ing manufaktur saka tangga angkat lan lapisan kayu, dibukak kanggo nggunakake warga. Sajrone pambangunan jembatan anyar kasebut, jembatan biyen, sing tetep mbukak kanggo nyegah warga nyabrang ing dalan, dicopot dening tim ing wayah wengi.

KAWASAN ELEVATOR

Kecamatan Izmit distrik Yenidogan Çetin Emeç ngluwihi jembatan utama lan jogan undakan digawe saka landasan tartan sing ora diluncurake. Minangka bagéan saka proyek kasebut, nyambungake landhasan wis rampung lan cagak lampu dipasang ing sisih ndhuwur. Overpass Çetin Emeç énggal dibangun dawane 39 meter. 80 ton baja, 15 ton baja sing nguwatake lan konkrit meter kubik 115 digunakake kanggo overpass produksi. Angkat ing loro sikil jembatan kasebut ditawani warga kanthi kondhisi. Warga sing manggen ing wilayah kasebut lan asring nggunakake Çetin Emeç Overpass nampani pambangunan overpass anyar.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar