Garis Tram Terminal T2

garis trem terminal kutha
garis trem terminal kutha

Ora tuntas Ordeal saka Bursali City Square Terminal Tram Line; Garis trem T2015, sing tender digawe saka Altepe Walikota Altepe ing 2, durung rampung sanajan 2018 dijanjeni bakal rampung ing wulan Juni.

universal 'de Ugur Ökdemir miturut warta kasebut; Masalah lingkungan Bursa, sing berjuang akeh masalah kayata polusi udara, urbanisasi lan transportasi sing ilang, uga ditambah karo proyek telas. Stadion Bursaspor anyar sing terus nganggo agenda kanthi biaya lan kepala stadion, sing durung rampung pirang-pirang taun, kanthi kepala pandhangan alligator, mbagi kutha Istanbul dadi loro lan ora tau rampung.

Garis trem trem T2, sing direncanakake diwiwiti saka alun-alun kutha lan tekan terminal bus intercity Bursa, diwenehake dening Recep Altepe, Walikota ing jaman kasebut, ing 2015. Proyek kasebut isih durung rampung, sanajan kontraktor wis janji bakal ngrampungake garis kasebut ing wulan Juni taun 2018. Kajaba iku, karya ing garis trem meh ora ana, sanajan tanggal anyar terus diwenehake.

Alinur Aktaş, sing njupuk kantor sawise Recep Altepe, ujar manawa ana ing statement sing digawe ing 20 September 2018, nyatakake yen dheweke nemtokake wektu terakhir 2 saben wulan ing garis trem trem T3 lan ujar, anız Yen sampeyan takon marang aku, ora bakal tuwuh. Yen sampeyan nganggep apa sing kedadeyan, dheweke bakal bertahan .. Mengko, Aktaş ujar ing statement kasebut ing 25 Januari: açık Kita kudu nggabungake baris T2019 karo sistem rel liyane. Kita mutusake kanggo mlebu lemah ing meter 2 menyang alun-alun kutha Kullan

Bantahan saka kamar profesional sing nyatakake manawa proyek kasebut salah wiwit wiwitan garis trem trem T2 ora dirungokake lan dalan Istanbul dipérang dadi loro. Dagang saka lelungan menyang Istanbul duweni pengaruh negatif tumrap karya proyek sing durung rampung lan ditutup dalan kanggo lalu lintas. Bali menyang critane garis trem T2 ula, ujar manawa tukang seni wis ngalami wacana gabungan 'proyek salah'.

Atusan wit dipotong

Birkan Yeşil, sing ujar manawa ora bisa nyabrang dalan; Mesafe Jarak antarane loro overpass cukup proyek sing ora perlu. Ana atusan wit ing dalan iki lan akeh sing padha dikethok. Ora ana konstruksi sing saiki, lan dalan iki dipisahake dening wong-wong sing ngluncurake driji wesi. Kita takon para insinyur sing ujar mau rampung banget. Dheweke kudu wis nindakake ing njero lemah. Saiki, masalah lalu lintas saya mundhak saben dinane lan nambah masalah anyar ing Bursa. Apike polusi lingkungan, bledug lan rereget sing mesthi wis narik perhatian dagang ing kene. Dheweke mbuwang aspal, lan sawise wulan dheweke teka lan nggolek banyu. Maneh aspal kasebut dibuwang saka ing mburi terus menyang gas alam lan ngeduk kaping telu. Saiki ujar yen kabel listrik bakal dijupuk maneh lan digali maneh. Aku rumangsa Walikutha dadi tanggung jawab pertama. Dheweke wis rampung proyek sing pungkasan. "

MASALAH TRAFFIK TINDAK DUMADANGKE OLEHKAN PADANGGIH JAWA

Babagan 16-17 Alihan Emre Vanlı ujar manawa dheweke duwe toko ing dalan menyang Istanbul sajrone pirang-pirang taun; "Proyek sing salah banget terus ditundha. Wong-wong mau nyeplok dalane setengah, kita mlaku dawa banget kanggo nyabrang dalan. Dalan sing lurus bakal njupuk lemah ing ngisor lemah tinimbang njupuk ing ndhuwur. Kanthi cara iki, loro-lorone dalan bakal sempit lan lalu lintas bakal luwih santai. Takon marang masarakat nalika nyiapake proyek kasebut, nanging ora. Siji-sijine ujar bakal kaya papan iki wis ditindakake sajrone pirang-pirang taun. Kebingungan luwih ana kedadeyan kasebut, amarga masalah lalu lintas ora dirampungake kanthi nutup dalan.

KANGGO LUNGKUL KOTA DITANGGANG DIBADI

Esn 20 Bursa njupuk pirang-pirang taun maneh, dheweke milih, dagang liyane sing ora pengin menehi asmane; "Ora ana kebingungan yen saben wong nindakake pagawean dhewe-dhewe. Kabeh wong duwe pandeleng masing-masing gaweyan. Aku dadi pedagang sing milih AKP nanging proyek iki salah proyek. Aku mikir dheweke wis dikalahake dening Presiden. Aku nyritakake babagan MP AKP sing ngunjungi kita, amarga wis salah. Aku ora layak kanggo wong-wong sing nyetujoni proyek iki. Sajrone wulan 3 nalika gaweyan diwiwiti, kita ora bisa nglakoni bisnis. Kahanan iki ora cocog karo Green Bursa. Dheweke ngentekake banyu ing Marmaray ing Istanbul, nanging ora bisa nindakake. Kutha dipérang dadi kabeh dalan. Izmir dalan dipérang dadi loro, saiki dalan Istanbul dibagi dadi loro. Apa ora bisa dibangun ing jero ruangan? Iki minangka proyek sing mati kanggo aku, bisa uga dalan lima lorong, nanging ora bisa. Aku mbayar tagihan, pajakku. Sapa wae sing menehi tandha proyek iki, sing ngangkat driji tanggung jawab, kudu menehi akun. "

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar