Jadwal Yuran Stasiun GAZ GABİS lan Transaksi Anggota

tarif lan transaksi anggota
tarif lan transaksi anggota

Munisipal Metropolitan Gaziantep, kanggo promosi panggunaan sepeda motor minangka sarana transportasi uga tujuan rekreasi lan olahraga; GAZİBİS tujuane kanggo nyebarake Bisiklet Smart Bicycle Sharing System Gaziantep ing saindenging Gaziantep, saéngga nyedhiyakake transportasi sing sehat lan ramah lingkungan kanggo kabeh penyayang sepeda.

Kanthi Sistem Sharing Bike Smart, para penyayang mancal ora kudu nggawa sepedha, bisa nyewa sepeda saka stasiun GAZİBİS lan dituju menyang stasiun GAZİBİS.

Apa Sistem Bike Smart?

Iku sistem enggo bareng sepeda sustainable sing dadi sarana transportasi kanggo para penyayang sepeda ing akeh metropolisis, ngilangi kabutuhan nggawa sepeda nganggo dhukungan karo database teknologi lan bisa digabung menyang jaringan transportasi ing kutha kasebut.

Tujuan saka sistem iki yaiku supaya jarak 3 - 5 km jarak dawa bisa didorong tanpa kudu nyetir kendaraan bermotor. Kanthi cara iki, beban kanggo transportasi umum lan dampak gas omah kaca sing mbebayani bakal suda lan masyarakat bakal duwe kesempatan kanggo nggunakake cara transportasi sing luwih sehat lan ramah lingkungan.

Kepiye dadi anggota Sistem GAZİBİS?

Kalealti, Stadion, 15 Juli, Taman Manoglu (SankoPark), Taman Masal, stasiun Wonderland lan Gaün 7 diinstal nganggo sistem sepeda 108, sing bisa dijupuk saka kabeh penjualan Kart Gaziantep Kertu Gaziantep Full Card, sing ana ing Balikli (ing mburi Masjid Omeriye) Kertu Kertu Gaziantep. Sampeyan nggunakake kertu diskon lan kertu kredit. Sampeyan ora bisa ditampa kanthi Gratis Kartu. Tingkat saben jam diwenehake minangka 1 TL.

Yen sampeyan wis dadi anggota sistem Gazibis, sampeyan bisa mindhahake anggota menyang Kertu Gaziantep. Sampeyan mung kudu ndhaptar sistem Gazibis karo Kertu Gaziantep liwat bentuk internet sing bisa diisi ing menit 5.

Keanggotaan GAZİBİS

Sajrone keanggotaan, informasi pribadi ditampa lan kontrak kasebut ditandatangani. Informasi babagan rincian kasebut bisa ditemokake ing piranti lunak kiosk uga ing stasiun kanthi label informasi.

Wigati terbuka 25 TL digawe saka kertu kredit kanggo tuku karo Kertu Kredit, lan sawise bali sepedha, sawise biaya panggunaan ditarik, regane sithik dibatalake karo prosedur sing ditemtokake saka bank. Kertu kredit kudu dibukak kanggo tuku virtual.

Stasiun sepeda 7 dipantau kanthi jumlah kamera online 15. Manajemen lan pangopènan sepeda 108 ditindakake dening Gaziulaş.

Bike sing dijupuk saka stasiun apa wae bisa ditinggal menyang stasiun liyane. Sepeda 3 bisa disewa nganggo kertu kredit lan mung 1 bisa disewa dening Gaziantep Card. Periode bali sawise tuku sepedha diwatesi ing jam 24. Minangka wektu 24 dianggep nyoba kanggo nyita, prosiding pidana bakal diwiwiti, sing kalebu ing kontrak kasebut.

CATETAN: Layanan keanggotaan ing wangun internet mung sah kanggo pangguna sing didaftar ing Gaziantep. Wong-wong sing wis pangguna ing kutha-kutha liyane kudu mlebu ing Gaziantep Card Central Branch lan dadi keanggotaan karo Karti Gaziantep. Registrasi saka Gaziantep Card Processing Center gratis, cukup kanggo duwe kertu identitas lan Karti Gaziantep. Yen sampeyan ora duwe kertu Gaziantep, bisa entuk saka Pusat Transaksi Card Gaziantep kanthi biaya.

Keanggotaan GAZIBIS karo Kertu Gaziantep

Gazibis saiki ana ing sistem Kertu Gaziantep. Sampeyan bisa nggunakake Kertu Gaziantep (kajaba jinis kertu gratis / gratis) sing sampeyan gunakake ing bus, tram lan lawang liyane kanggo nyewa sepeda saka Gazibis.

Yen sampeyan wis dadi anggota sistem Gazibis, sampeyan bisa mindhahake keanggotaan menyang Kertu Gaziantep. Sampeyan mung kudu ndhaptar sistem Gazibis karo Kertu Gaziantep liwat bentuk internet sing bisa diisi ing menit 5. Sampeyan saiki bisa miwiti saka opsi ngisor.

Yen sampeyan duwe pitakon babagan telpon 0342 329 45 45 lan 0533 784 27 27 sampeyan bisa entuk dhukungan cepet saka garis whatsapp.

CATETAN: Layanan keanggotaan liwat formulir internet mung bener kanggo sing duwe pendaptaran ing Gaziantep. Wong-wong sing manggon ing kutha liya dibutuhake kanggo mlebu ing Gaziantep Card Central Branch lan dadi keanggotaan karo Card Gaziantep. Registrasi saka Gaziantep Card Processing Center gratis, cukup yen duwe kertu identitas lan Karti Gaziantep. Yen sampeyan ora duwe kertu Gaziantep, bisa entuk saka Pusat Transaksi Card Gaziantep kanthi biaya.

GAZİBİS Cara Nyewa?

Kepiye Tuku Sepeda nganggo Kertu Gaziantep saka Stasiun GAZİBİS?

1. STEP:Milih Pilihan Operasi: Klik Busak Al Buy ".

2. STEP : Diskon Gaziantep utawa Kartu Lengkap READER KAD wilayah. Proses iki njupuk kira-kira detik 5.

STEP 3:Ketik sandhi Kertu Gaziantep sampeyan. (Tembung sandhi dikirim menyang ponsel sampeyan nalika registrasi online.)

STEP 4:Yen kertu ora diblokir lan sampeyan duwe imbangan sing cukup (paling ora 5 tl) sistem bakal nyedhiakke sepeda. Sampeyan bisa ndeleng nomer mancal ing layar. Sistem milih mancal kasebut.

STEP 5:Sampeyan bisa njupuk mancal ing nomer sing dituduhake ing layar kanthi ngangkat saka slot kunci ing sawetara detik 20. Lampu LED abang ing kunci kudu dadi ijo. Yen 20 ora nampa sawetara detik, sistem kasebut bakal dikunci. Ing kasus iki, baleni proses kasebut. Ora biaya tambahan.

STEP 6:Priksa stabilitas mancal ing sawetara detik 60 sawise njupuk. Yen ora ana masalah, sampeyan bisa miwiti nggunakake. Wangsulana yen ana kesalahan. 60 gratis saka sepeda bali ing sawetara detik. (Mangga dipriksa sepeda sing pengin dituku dhisik)

CATETAN: Sampeyan uga bisa nindakake langkah-langkah ing ndhuwur kanthi tombol 'BUY BY SELECTING BICYCLE'.

NUNG WULANG; Ing pungkasan operasi, sawise informasi operasi sing sukses ditampilake ing layar, pindhah menyang mancal sing ditemtokake lan njupuk mancal saka slot. Mung bike 1 (siji) bisa tuku nganggo kertu keanggotaan.

Kepiye Tuku Sepeda nganggo Kertu Kredit saka Stasiun GAZİBİS?

Aku 1.A:Pilihan Tipe Operasi: Tutul "Tombol Kertu Kredit".

2. STEP:Ketik nomer telpon ing layar banjur tutul tombol konfirmasi.

3. STEP:Ketik informasi entri kertu kredit lan nomer sepeda sing pengin disewa ing layar, banjur tutul Konfirmasi tombol.

4. STEP:Ketik kode verifikasi sing dikirim menyang telpon liwat SMS banjur tutul tombol konfirmasi.

5. STEP:Ketik nomer mancal sing pengin disewakake banjur pencet tombol Konfirmasi.

6. STEP:Sawise informasi transaksi sing sukses ditampilake ing layar, pindhah menyang bikes sing wis ditemtokake lan copot mancal saka slot ing sawetara detik 20. Lampu LED abang ing kunci kudu dadi ijo. Yen 20 ora nampa sawetara detik, sistem kasebut bakal dikunci. Ing kasus iki, baleni proses kasebut. Ora biaya tambahan.

Kepiye Wangsul Bike menyang Stasiun GAZİBİS

STEP 1:Selehake mancal sing sampeyan gunakake ing salah sawijining titik kunci kosong. Lokasi stasiun utawa kunci bisa uga beda.

STEP 2:Sawise masang, tunggu kira-kira detik 5 lan deleng manawa LED ing titik kunci dadi abang.

STEP 3:Priksa manawa mancal kasebut dikunci kanthi ngilang. Yen sepeda ora ngunci, coba titik kunci liyane.

STEP 4:Sawise sampeyan ngunci sepeda, tekan tombol "BOPYCLE DROP" kanggo ngeculake sepeda saka Kertu Gaziantep.

(Yen sampeyan tuku tuku kertu kredit, sampeyan bakal nampa pesen teks ing ponsel sanajan mancal wis dirilis. Sampeyan ora kudu nggunakake tombol IR BICYCLE DROP ".)

STEP 5:Maca Kertu Gaziantep menyang sing maca. Iki bisa uga nganti sawetara detik 3, aja narik kertu lan ninggalake stasiun sadurunge rampung. (Transaksi iki ora dibutuhake yen ditampa karo Kertu Kredit.)

CATETAN: Pit anyar ora bisa dituku kajaba proses bali mancal rampung !!! Sawise bali, sanajan kertu kasebut ora diwaca, sistem kasebut nemtokake biaya miturut wektu mancal bali menyang kunci. Ora ana wektu tambahan sing ditambahake.

Yen ana masalah karo mancal sampeyan

STEP 1:Yen mancal nuduhake masalah, tinggal mancal menyang papan sing kosong ing stasiun sajrone siji (1) menit. Ora ragad.

STEP 2:Sawise masang, tunggu kira-kira detik 5 lan deleng manawa LED ing titik kunci dadi abang.

STEP 3:Priksa manawa mancal kasebut dikunci kanthi ngilang.

STEP 4:Kanggo tuku mancal maneh, geser kertu maneh lan angkat mancal nomer sing ditampilake ing layar.

STEP 5:Sawise mriksa mancal, sampeyan bisa ninggalake stasiun.

Mangga, priksa sepeda sing pengin sampeyan tuku !!!

Transfer gratis karo GAZIBIS

Pas pesawat pisanan sampeyan kanggo bus kotamadya lan tramase sing dienggo Gaziulaş gratis kanthi gratis sajrone jam pertama sawise disewakake sepedha nganggo Kertu Gaziantep. Kanthi tembung liyane, yen sampeyan nggawe bagean saka lelungan kanthi sepeda lan bagean kanthi transportasi umum, sampeyan mung mbayar sepeda.

Stasiun Gazibis

  • Sankopark Gazibis Station
  • Stasiun Gazaltis Kalealtı
  • Stasiun Gazibis Station
  • Stasiun Gazibis Wonderland
  • Masalpark Gazibis Istasonu
  • Stasiun Gazibis Universitas
  • Stasiun Gazibis Demokrasi

Peta ing Gazibis

Kanggo ngakses peta Gazibis kene Klik kene!

Tanggalan Tender Railway Saiki

tsar 20

Kabar Tender: Salmak Zonguldak Line Open Channel lan Saluran Sabuk

November 20 @ 10: 30 - 11: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 21 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 21

Kabar Pengadaan: Pengadaan Alat Spesifikasi Elektronik Railway

November 21 @ 14: 30 - 15: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar