Gubernur Ayhan Ngunjungi Situs Sepur Kacepetan Cepet Sivas Ankara

gubernur ayhan sivas ankara sepur kanthi kacepetan dhuwur ngunjungi situs kasebut
gubernur ayhan sivas ankara sepur kanthi kacepetan dhuwur ngunjungi situs kasebut

Gubernur Ayhan ngunjungi stasiun Sepur Kacepetan Cepet Sivas Ankara; Sivas sajrone pasinaon sing terus lan direncanakake kanggo nliti, layanan publik kanggo mupangat para warga kanthi cara sing paling apik sing bakal diwenehake menyang Gubernur Sivas Salih Ayhan lan wakil institusi sing relevan, ngunjungi distrik kasebut ing kontak kontak distrik Yıldızeli.

Program Yıldızeli sajeroning ruang lingkup Gubernur Salih Ayhan, Presiden Komisi Pertahanan Nasional parlemen Sivas Wakil Ismet Yilmaz lan Mehmet Habib Soluk lan Walikota Sivas Hilmi Bilgin, kunjungan rasa taklim marang kulawarga kanggo njaluk pangucapan.

Banjur Gubernur Ayhan Yıldızeli Gubernur Furkan Atalik ngunjungi jabatane, amarga wiwitan wiwitan Gubernur Kabupaten Atalık'ı pengin luwih apik. Gubernur Ayhan, modal insan Yıldızeli'nin kanthi potensial pembangunan, ujar manawa dheweke kepengin sukses marang Gubernur Atalık'a.

Mengko ing distrik Batman Hasankeyf 1991 mlebu martir amarga kedadeyan bantahan karo teroris sing mlebu kabupaten Pribadi Kadir Atesoglu Yildizeli, ngunjungi Gubernur Ayhan sing nduwe omah, kepengin supaya urip sehat lan tentrem kanggo kulawarga para martir menehi panji saka Turki.

Sajrone kunjungan menyang institusi pendidikan, Gubernur Kabupaten Yildizeli Salih Ayhan, sing sekolah ing Sekolah Menengah Ataturk, ngunjungi kelas kasebut lan ketemu karo para siswa. Gubernur kita, Ayhan, sing dilaporake babagan status pendidikan sekolah, ngobrol karo pelatih lan ngrungokake panjaluk lan saran.

Banjur desa Kavak Zeki - Gubernur Sekolah Menengah Seyfi Sahin Ayhan, guru lan siswa padha teka. Gubernur Ayhan, sing ngunjungi kelas 8A lan 8B, ujar, "Iki minangka tugas sing paling penting kanggo nyiapake sampeyan ing ngarep. Aku percaya kabeh bakal sukses. "

Program kabupaten Yildizeli sajeroning undhangan undhangan saka warga desa Gubernur Kavak Salih Ayhan, komunitas desa ngganggu sawetara wektu. Gubernur Ayhan ngrungokake masalah lan panjaluk warga desa kasebut.

Pungkasane, kerja demam terus ing garis Sepur Tinggi Sivas Ankara ing situs konstruksi ngunjungi Gubernur Yavuz Yildizeli Ayhan, perusahaan kontraktor B. Ergunler AS pejabat nampa katrangan babagan pakaryan kasebut.

Proyek Railway High Ankara Sivas

Konstruksi Ankara-Sivas YHT, sing dadi salah sawijining poros penting koridor sepur sing nyambungake Asia Minor lan Asia Minor ing dalan Sutra, terus. Iki ditrapake supaya bisa diintegrasi karo jalur sepur Baku-Tbilisi-Kars bebarengan karo jalur sepur kanthi laju Sivas-Erzincan, Erzincan-Erzurum-Kars.

Railway Ankara-Sivas saiki yaiku 603 km lan wektu perjalanan yaiku jam 12. Proyèk kasebut, sing bakal nyepetake wektu lelungan ing antarane loro kutha kasebut, tujuane arep nggawe rel sepur kanthi kacepetan anyar kanthi garis dobel, listrik, sinyal lan cocog karo kacepetan 250 km / h maksimal. Dadi, garis kasebut bakal disingkat menyang 198 km lan wektu perjalanan bakal dikurangi saka jam 405 dadi jam 12.

Ankara-Istanbul saiki, garis Railway High-Speed ​​Ankara-Konya terus karo konstruksi garis Railway High-Speed ​​Ankara-Izmir kanthi pambukaan operasi kasebut, sing bakal nyedhiyakake sesambungan ing sisih wétan lan kulon negara kita, pentinge YHTs mesthi bakal tambah.

Garis Railway High Ankara Sivas
Garis Railway High Ankara Sivas

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar